AK Parti Denizli İl Başkanlığı EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde  “Geçmişten bu güne büyük buluşma” adı altında bir program düzenledi. Bakan Zeybekci, birlik ve beraberlik mesajı verdi. “Biz bu coğrafyanın orta direğiyiz, el ele kol kola olmalıyız. Bizi birlik ve beraberliğimiz ayakta tutacak" şeklinde mesaj vererek, "1 Kasım'da tek başına iktidar olacak bir AK Parti hükümeti geliyor” dedi. 
Düzenlenen programa Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, AK Parti önceki dönem Denizli milletvekilleri, AK Parti Denizli Milletvekili adayları, parti kurucuları, il, ilçe ve belde belediye ve teşkilat başkanları ile yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle ve sandık kurulu başkanlarının katılımı ile yapılan toplantı coşku içinde tamamlandı. Konuşmasına Cumhuriyet Bayramı'nın 92. yıldönümünü kutlayarak başlayan AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, “Gücünü milletimizin ortak iradesinden alan Cumhuriyetimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, kahraman Anadolu halkının insanüstü bir gayret ve fedakârlığı ile elde edilmiştir. En zor şartlara ve bütün imkânsızlıklara rağmen hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayan, bağımsızlığından asla taviz vermeyen, inanç ve kararlılıkla sürdürdüğü İstiklal mücadelesini zaferle neticelendiren bir milletiz. Bu başarı;  milletimizin bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceğinin ifadesi, milletimizin çağdaş dünyada hak ettiği yeri alma kararlılığının göstergesi, birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimizde olmaz denileni başardığımızın kanıtıdır. Bugün, bizi biz yapan yüksek değerlerimizi daha gür sesle yüceltecek, geçmişte olduğu gibi bugün de tek yürek olarak haykıracak, el ele, gönül gönüle geleceğe daha bir güvenle bakacağız. Bu duygu birliğimizi geçmişte olduğu gibi bugün de gelecekte de hep koruyacağız. Bu ülkenin evlatları Türkiye’nin gelişmesi, büyümesi ve dünyada söz sahibi bir ülke olması için en üstün vatanseverlik duygularıyla hareket etmektedirler” dedi. 1 Kasım seçimlerine yönelik de konuşan Başkan Filiz, 1 Kasım seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz açısından son derece önemli olduğuna dikkat çekti. 

MİLLETİMİZ ÇARE ARARKEN AK PARTİ ORTAYA ÇIKTI

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise, “AK Parti bu memlekette destan yazdı. Hatırlanan demokrasi tarihine bakıldığında alnı açık başı dik dolaşan tek bir parti mensubu vardır. O da AK Partililerdir. Bu şehirde her kademede görev alan AK Partili kardeşlerimize Allah razı olsun diyorum. Sizler olmasaydınız biz taş üstüne taş koyamazdık. 13 yılda Türkiye nereden nereye geldi. Yüzlerce proje ortaya koyduk. Onlar koyabildi mi? Bu millete şunu yapacağım demek onlar için zuldür. Onların millete hizmetkar olmak gibi bir düşünceleri yok. AK Parti başarısız olsun düşüncesi üzerinedir. Akıllarının tek erdiği AK Parti gitsin. Tayyip Erdoğan gitsin. Bunlar gitsin ne olursa olsun. 2002 öncesinde Türkiye her açıdan teslim olmuştu. Tam ensesine çöktüler. Sonra ise bölge coğrafyasındaki operasyonlar vardı. Bütün dava, haritalar yeniden çizilirken bunu yapanların tek isteği vardı. Ecdadın bize emanet ettiği bu topraklarda Türkiye egemen bir ülke gibi hareket edemesin istiyorlardı. Bu millet efendimizin övgüsüne mazhar olmuş bir milletir. Tam bu sırada milletimiz çare ararken AK Parti ortaya çıktı. Bu milletin adamları iktidara geldi" dedi. 

BU HAİN HASTALIĞIN TEK İLACI VAR BİRLİK VE KARDEŞLİK

Bakan Zeybekci, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Suruç'taki de aynı hain, Sivasta’ki oteli yakan, 40'ın üzerinde vatandaşı kurşuna dizen de aynı hainlerdi. Ankara’da bombayı patlatanlar da aynı hainler. Başbakanımız 'gelin hep beraber olalım' dedi. Sırtını hainlere dayamayanla milyonlar olarak sokağa çıkalım çağrısı yaptı. Bu hainlere karşı ödün vermeyeceğiz açıklaması yapalım dedik. Çıkmadılar. Olay olduğu gün Ankara’da sendika başkanı polis bombaladı diye halkı galeyana getirmeye çalışıyordu. Halkımız, 7 Haziran seçimlerinden sonra barış diye yola çıkanlardan çatır çatır muhalefet yapmayı beklerdi. Birileri talimat verdi. Bunlar anında silaha sarıldılar. Bunların barış, kardeşlik ile alakaları olamaz. İnsiyatif bunların elinde değil. Başka organizasyonların elinde. Bunlar devleti aciz zannetti. Türkiye geri çekilecek zannettiler. Dağlar taşlar başlarına yıkılıyor. Çıktıkları lağım çukurlarına geri gömüyoruz onları. 2000 üzerinde terörist etkisiz hale geldi. Bütün istedikleri birbirimize düşmemiz, kardeş kanının akmasıdır. Bu hain hastalığın tek ilacı var. Birlik ve kardeşlik. Doğru bir şemsiye altında toplanmışız." 

BU SEÇİMLER DENİZLİ İÇİN MİLATTIR

Denizli’nin çok önemli zamandan geçtiğine dikkat çeken Bakan Zeybekci, “Denizli’nin hiçbir noktasında kaynak yok, projesi yok diye mazeret göstererek bekleyen bir iş yok. Yapılanları anlatamıyoruz. Bu seçimler Denizli için milattır. 7 Haziran 2015 seçimleri için istenen sonuç bu değildi. Sorumlusu bizleriz. Demek ki bunları anlatamadık. 1 Kasım tarihi Denizli AK Parti için yeniden doğuş günü. Bu millet için, Denizli için, İslam coğrafyası ve Allah rızası için her şeyi geride bırakma günüdür. Bugün AK Parti için yeniden ayağa kalkma zamanıdır. Yeniden 14 Ağustos 2001 tarihidir. Demokrasi meydanındaki miting zamanıdır. Yüzde 51,5 oyu alan aynı mücadele için yola çıkma zamanıdır. Bu ülkenin, milletin, Denizli’nin ve bu davanın sizlere ihtiyacı var. Bu coğrafyada Selçuklu, Osmanlı, Cumhuriyet olmasaydı bağımsız bir Müslüman devlet olmazdı. Biz bu coğrafyanın orta direğiyiz. 2 gün içinde el ele kol kola olmalıyız.  Pazartesi günü tek başına iktidar bir AK Parti hükümeti geliyor. Çınar meydanı için hazırlıklar yapılıyor. Türkiye’nin her yerinde şenlik var. Bizim içimizde burukluk olmasın” dedi.

YÜKSEKTEPE: BU GÜN KIRGINLIĞIN 
HESABINI DÜŞÜNME GÜNÜ DEĞİLDİR

AK Parti Kurucu İl Başkanı 22. Dönem Denizli Milletvekili Mehmet Yüksektepe, açılış konuşmasında, “2001’de Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Abdullah Gül’ü demokrasi meydanında yağmur altında yapılan mitingine geldik. İlk duble yol temelini Denizli-Aydın arasında attık. 2001’de bana AK Parti’nin kuruluş görevi verildiğinde büyük bir heyecan, sevgi, özveri ve kardeşlik ruhu ile hep birlikte sizlerle o mayayı mayaladık. Dostluk, güven dayanışma ve aşk ile Denizli ve Türkiye sevdası vardı. O sevda ile bu günlere geldik. Bazıları bu bekanın sürmesini engellemek isteyebilirler. Bazıları bu milletin varlığına kast etmiş olabilir. Bunlara karşın birliğimizi, beraberliğimizi omuz omuza sağlamalıyız. Küresel odakların amacı Türkiye’nin kardeş kavgası içine girmesidir. Vatan ve millet sevdalıları bu kampanyalardan etkilenmemelidir. Bu hizmet yolundan asla dönmemelidir. Bu gün kırgınlığın hesabını düşünme günü değildir. 1 Kasım’da biz bu fırsatı aile olarak onlara vermeyeceğiz. Biz büyük bir milletin, ümmetin torunlarıyız. Tek başımıza iktidar olmamız lazım. Bu süreçte 4 değil 5 milletvekili çıkaracağız” dedi. 

ERDOĞAN: 1 KASIM’DA AK PARTİ 
YENİ BİR TARİH YAZACAK

22. ve 23. Dönem Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan da, “Son 3-5 yıldan bu yana dünya basınında çıkan haberlere bakıldığında AK Parti karşıtı yazıları görürsünüz. Türkiye AK Parti sayesinde tekrar köklerine dönüyor. Tarihteki büyüklüğün farkına vardırdık. Bugün Türkiye beklenen ülke. İçte ve dışta kin ve garezin altında Türklerin köklerine dönme meselesi yatıyor. Abdülhamit’e yapılanların aynısı bu gün de yapılıyor. Birlik ve beraberliğimizi hiçbir şer güç bozamayacaktır. 1 Kasım’da AK Parti yeni bir tarih yazacak” dedi.