AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, partisinin 10 yıldır iktidarda olmasında, destansı hizmetleri hayata geçirmesinde ve diğer ülkelere ekonomide, demokraside örnek olmasında kadınların rolünün ve desteğinin çok büyük olduğunu söyledi. AK Parti’nin kadınların destanı olduğunu dile getiren Zeybekci, “Yedi yıl yaptığım belediye başkanlığı görevimde kadınlarımızın büyük desteğini gördüm. İlimize hizmet vermeye, devam ediyoruz. Kadınlarımızın desteği ile daha çok işler yapacağız.” Dedi. AK Parti İl Kadın Kolları tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Yenişehir Pekdemir Düğün Salonu’nda program hazırlandı. Programa AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Avni Örki, Merkez İlçe Başkanı Birtan Şahan, İl Kadın Kolları Başkanı Peral Uluköy ve çok sayıda partili kadın katıldı. Açılış konuşmasını yapan İl Kadın Kolları Başkanı Uluköy, tüm kadınları partisinin çatısı altında siyaset yapmaya davet etti. Denizli Belediye Başkanı Zolan’da, kadınların istemesi halinde yapamayacakları işin olmadığını belirterek, “Kadınlarımızın olduğu her yerde kalite artıyor. İşlere ayrı bir güzellik geliyor. AK Parti olarak biz şuan güçlü isek bu sizlerin sayesinde. Kadınlarımızın isteyip te yapamayacakları hiç bir şey yok. Belediye hizmetlerimizde kadınlarımızın her zaman desteğini görüyoruz” şeklinde konuştu.

Kadınları yılda bir kez hatırlamak haksızlık

Kadınları yılda bir kez hatırlamanın onlara yapılacak en büyük haksızlık olduğunun altını çizen AK Parti Denizli Milletvekili Zeybekci’de, “Kadın ve erkeği birbirine eşitlemekte çok büyük yanlışlıktır. Çünkü kadınla erkek hiçbir zaman eşit olamaz. Kadınlarımızı analık yönüyle değerlendirdiğimizde ne kadar mübarek insanlar oldukları bir kez daha ortaya çıkıyor. Hepimizi dünyaya getiren, besleyen büyütüp bu güne getiren annelerimiz var. Onun için dinimizce de cennet annelerimizin ayaklarının altına serilmiş.” Diye konuştu. Türkiye’nin dört bir köşesinde dillere desten hizmetler yapılıyorsa, AK Parti 10 yıldır iktidardaysa bunlarda da kadınlarının rolünün büyük olduğunu hatırlatan Zeybekci, “Bugün ülkemiz ekonomide, demokratikleşmede, 10 yıldır iktidarda olmada dünya ülkelerine örnekse, kadınlarımızdan aldığımız güçledir. Partimiz tarlasında, işinin başında çocuklarının yanında olan kadınlarımızın partisidir. AK Parti kadınlarımızın destanıdır” dedi.

Daha yapacak işlerimiz var

Türkiye’de ve Denizli’de daha yapacak işlerinin olduğunu, emanete hıyanet etmeden çalışmaya devam edeceklerini anlatan Zeybekci, “Kadınlarımızın ilgisi ve desteği ile daha yapacak işlerimiz var. siz bize destek vereceksiniz, biz gece gündüz çalışacağız. Söz verdik mi yapacağız. Emanete leke getirmeyeceğiz. AK Parti ile kadınlarımızın yüzü güldü. AK Parti ile anaların evlerinde sakladıkları özürlü çocuklarının yüzü güldü. AK Parti ile annelerin okuyan kızlarının ceplerine para konuldu. Şimdi sizlerden aldığımız güçle, sizin dualarınızla 2023 yılı hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Ama bakın diğer siyasi partilere biz hizmet ederiz, onlar engeller. Biz şehri imar ederiz onlar dava açar. Siz destek verin, biz destanlar yazmaya devam edim” şeklinde konuştu. AK Parti İl Başkanı Avni Örki, İl Kadın Kolları Başkanı Peral Uluköy ile birlikte partili bayanlara karanfil dağıttı.