CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Ömer Yurtseven, Sarayköy ilçe örgütüne ziyaret etti. Özellikle kadın partililerin büyük ilgisiyle karşılanan Yurtseven, nüfusun ve seçmenin yarısını kadınların oluşturduğunu belirterek ,bu yüzden 2015 seçimlerinin kaderini kadınların belirleyeceğini inandığını ifade etti. Ömer Yurtseven, ‘’ Kadınların ayağa kalkması demek siyaset, hukuk , adaletin ve özgürlüklerin ayağa kalkması demektir. Siyasal ve sosyal yaşamda bastırılan, susturulan kadınların prangalarından kurtularak Türkiye’nin geleceğine damga vurması artık şarttır’’ diye konuştu.

CHP olarak Denizli ve Türkiye’de Cumhuriyet ve hürriyet kavgası verdiklerini anlatan CHP’li Yurtseven daha sonra şöyle dedi:
‘’ Ülkesini düşünen milyonların umutları var.Gelecek hayalleri,temiz bir Türkiye ve aydınlık bir ülke özlemi var.Ama aynı zamanda bu ideallerini hedefe taşıyacak inanç ve kararlılığı da var.Kimse umutsuzluğa kapılmasın.Unutmayalım ki,hiçbir mücadele kadın olmadan asla kazanılamaz.2015 kavgasını da kadınlarımızla birlikte kazanacağız.Tıpkı kurtuluş savaşında olduğu gibi.’’