Ak Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, iş adamları ziyaretlerine devam ediyor. Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli Milletvekili adayları yoğun bir şekilde merkez ve ilçelerde esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ederken AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin de iş adamları ziyaret ederek onlarla fikir alış verişinde bulunuyor. Denizli ve ülke ekonomisinin ağırlıklı olarak konuşulduğu ziyaretler, samimi bir ortamda geçiyor. Denizli Müteahhitler Derneği Başkan Yardımcısı Mustafa Yamer' i, İnşaat sektöründe hizmet veren SED Yapı inşaat'ın sahibi Kutbettin Özturan'ı ve Dörtler inşaat Sahibi Metin Hülagu, Nuri Çetin, İhsan Alankuş’u ziyaret eden Tin, “Denizli ve ülke ekonomisinin son dönemlerde önemli mesafeler aldığını söyledi. 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin belediye başkanlığından başlayan süreç içinde şehirleşme anlamında da gelişme olduğunu kaydeden Tin, çağdaş belediyecilik anlayışının önünü açan Bakan Zeybekci’ye Denizli insanın minnettar olduğunu ifade etti. 
AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin’e ziyaretlerde AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, İl Başkan Yardımcıları Abdullah Şencan, Mustafa Gürbüz, iş adamı Nevrez Akan da eşlik etti. Ziyaretten memnuniyet duyduklarını açıklayan işadamları Kutbettin Özturan ve Metin Hülagu da seçimlerin hayırlı uğurlu olmasını diledi.