AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Mehmet Yüksel, esnaf ile bir araya gelmeye devam ediyor. Kahve değirmeninin başına geçen Yüksel, çay ocağında sohbet ederek çay koydu.

Babadağlı Mustafa Yüksel’in Bayramyerindeki kurukahveci dükkanında yıllarca esnaflık yapan AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, fırsat buldukça yine tezgahın başına geçerek müşterilerine hizmet ediyor. Bayramyeri esnafı ve Denizlili hemşehrileri ile sık sık bir araya gelen Mehmet Yüksel, onları dinliyor ve sorunlarının takipçisi oluyor. Çevresi tarafından Mehmet Ağabey diye bilinen Yüksel, Denizlililerin Ankara’daki sesi olarak görevini sürdürüyor. Bugünlerde Denizli’de seçim çalışmaları yürüten Mehmet Yüksel, kahve değirmeninin başına geçti, çay ocağında çay doldurdu ve esnaflarla koyu bir sohbete koyuldu. Mehmet Yüksel’in samimi ve içten davranışları esnaflar tarafından takdirle karşılanıyor.

TAM BİR ESNAF GİBİ DAVRANDI

Bayramyeri gezisi kapsamında kahve değirmeninin başına geçerek kahve öğütüp satışını yapan Yüksel, Türk milletinin özünde samimiyet ve alçak gönüllüğünün olduğunu belirten Yüksel, “Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır. Dostlukların devamı için gelenek ve göreneklerden vazgeçmeyeceğiz. Türk milletinin özündeki değerlere sahip çıkıp korumaya devam edeceğiz” dedi.