İZMİR (CİHAN)- EsBakanı ve AK Parti İzmir milletvekili adayı Binali Yıldırım, İzmir’in köklü kulüplerinden Altay’ı ziyaret etti. Ziyarette Altay Spor Kulübü Başkanı Ahmet Taşpınar ve eski başkanlardan Hanri Benazus ile bir araya gelen Yıldırım, Altay’ın yine eski günlerdeki başarılarını yakalaması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
    Altay Kulübü’nün şeref defterini imzalayan Yıldırım, 97 yıllık geçmişe sahip İzmir’in en güzide kulüplerinden biri olan Altay’ın tekrar eski günlerdeki başarılarını yakalaması için elinden geleni yapacağı sözünü verdi. Göztepe ve Altınordu gibi kulüpleri bünyesinden çıkaran Altay’ın son dönemde yaşadığı üzücü düşüşün geride kalacağını ifade eden Yıldırım, “İkinci Lig’e düşen takım tekrar Bank Asya 1. Lig’e, oradan Süper Lig’e çıkacaktır. Bizim buna inancımız tamdır. Büyük Altay’ın tekrar o eski günlerdeki başarılarını yakalaması için elimizden geleni yapacağız.” dedi.
    Altay Kulübü Başkanı Ahmet Taşpınar da, Yıldırım’a desteklerinden ötürü teşekkür ederek, kendisine Altay Kulübü fahri üyelik kartı ve şeref madalyası takdim etti.
CİHAN