Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, teşkilat mensuplarının kenetlenmesi gerektiğini söyledi.
Denizlispor eski Kulüp Başkanı Ali İpek’in Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday gösterildiğini hatırlatan Mehmet Fevzi Yeniçeri, parti mensuplarının artık kenetlenmesi gerektiğini söyledi. Ali İpek’in aday gösterilmesinin ardından yapılan eleştirilere de değinen Yeniçeri, "Genel merkezimiz adaylık tercihini Ali İpek’ten yana kullanmıştır. Tabi ki bir takım eleştiriler olacaktır. Bunları olgunlukla karşılıyoruz ancak şimdi camia olarak hepimize düzen görev ülkücü harekete yakışır olgunlukta davranarak adaylarımız etrafında birleşmek, Denizli’de istediğimiz sonuçlara almak için var gücümüzle çalışmaktır" dedi.
Öğrenci yurtları ile ilgili Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı açıklamaya da değinen Yeniçeri, "Bu sorununun yeni bir sorunmuş gibi ortaya atılmasını yanlış buluyoruz.Bu sorun uzun zamandır yaşanıyor.Ben belediye meclisinde grup başkan vekili yaptığım dönemde konuyu gündeme getirdim. Ancak belediyeyi yönetenler konuya duyarsız kaldı. Anadolu kültüründe kızlı erkekli aynı yurtta kalınması doğru bir davranış biçimi değildir. Tabi ki biz de tasvip etmiyoruz.Bugün ilimizde ev mi, apart mı, yurt mu ne olduğu belli olmayan bir çok yer var. Bunlar konusunda bir düzenleme yok. Konunun çözümü için mutlaka yeni bir düzenlemeye gidilmeli" dedi.