Denizli’nin Kale ilçesinde Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, seçildiğinin 3 yılın değerlendirmesini yapmak için  ilçe yöneticileriyle yemekte bir araya geldi.
Kale Belediyesi Yüksekokul öğrenci yurdu restaurantın da gerçekleşen yemeğe, Kale Kaymakamı Serap Özmen, Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, belde belediye başkanları Servet Karaman ve Mehmet Salih Sağınç, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu başkanları, merkez ve köy muhtarları, basın mensupları katıldı.
Yemeğin ardından gecenin açılış konuşmasını Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca yaptı. Yarımca, belediye başkanı olarak 3 yıllık icraatlarını anlattı. Belediyeyi devraldığında büyük bir borç ve alacağının olduğunu ve bunların temizlendiğini dikkat çeken, Belediye Başkanı İsmail Yarımca “3 Yıllık yaptığımız çalışmaların içersinde en büyük dilimi eğitim alanın yaptığımız çalışmalar yer alıyor. Eğitim olarak meslek yüksekokulu ve yurtları çok büyük yatırımlar yaptık. İlçemize Anadolu lisesini de kazandırdığımızdan dolayı çok mutluyuz. Kazanılan okullar Kale için pusula olacaktır. İlçe merkezimiz dahil tüm köylere hizmet ediyoruz. Köy muhtarlarımızla ve ilçe yöneticilerimizle koordineli olarak çalışılması Kale ilçesinin vizyon ilçe yapacaktır. Pamukkale Üniversitesi ile yapılan sempozyum ilçemizin geleceğini çizdik. Yapılan çalışmalar bu doğrultuda olacak.”dedi. Yapılacak olan okulların müjdesini veren Belediye Başkanı İsmail Yarımca, eğitim için tüm fedakârlığı yapacaklarını belirtti.
Başkan Yarımca’nın konuşmasının ardından Kale Kaymakamı Serap Özmen yaptığı konuşma da; “Kale’de göreve başladığımda hayalim olan bağımsız anaokulu projesi vardı. Geçen hafta yapılan protokolle imzalar atıldı. Yapılan Halk eğitim merkezin çözüme kavuşması mutluluk verici. Kale Belediyesinin yapmış olduğu sempozyum uluslar arası bir nitelik kazandı. Hedefimiz ilçemizi turizm şehri yapmak. Tabae Antik kentin turizme kazandırılması için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Çıkan buluntuların yapılacak bir müzede sergilenmesi ilçemiz için önem arz etmektedir.”dedi.
Konuşmalarının ardından katılımcılara Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, hediyelerini takdim etti.