HABERDENİZLİ.COM

Denizli CHP Merkezefendi ilçe Başkanı Tolga Varlıker konuşmasında şu ifadeleri yer verdi, "Partimizde demokrasinin gereği olan kurultay tartışmalarının devam ettiği bu günlerde, Merkezefendi İlçe Örgütümüzün Kadın Kolları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldik. Kadın İlçe Yöneticilerimiz de toplatıya katıldılar. 

Varlıker, "Hiçbir karşılık beklemeden, bir oy daha kazanmak için gece gündüz çalışan Cumhuriyet kadınlarımıza teşekkür edebilmek ve 24 Haziran seçim sonuçlarını değerlendirebilmek için bir araya geldik. Ümidimizi kaybetmeden, umudumuzu yitirmeden birlik ve beraberlik içerisinde kadınlarımızın bu güzel dayanışması bizlere onur ve gurur veriyor. Kadınlarımızın siyasetin içinde etkin olarak yer alması son dönemde zirve yaptı.
Kadınlarımız da kendi güçlerinin ve etkilerinin farkına vardı. Bizler de onların neler yapabileceğini görüyoruz. 

Bize geçmişimizden miras kalan, yokluklar içinde, imkansızlıklar içinde mucizeler yaratmaktır. Daha dün gibi Çanakkale'de, Sakarya'da, Dumlupınar'da Mustafa Kemal Paşamızın dediği gibi "ilmin ve fennin bütün gelişmiş silahlarına karşı var olduk ve başardık. Yedi düveli yenmesini becerdik." Bugünden sonra da başarabiliriz. dedi.

Varlıker, "Değişimin gücü, aydınlığın ateşi, özgürlüğün ışığı olan kadınlarımızın insan üstü gayretiyle başarabiliriz. Partimizi yerelde başarıya götürecek yine bu kadınlarımızdan başkası değildir. Önümüzdeki dönemde en önemli ihtiyacımız dayanışmadır. Tekrar omuz omuza olmaktır. 

Kadınlarımızın mücadele azmi ve kararlılığı tamdır. 

İşte onların bu azmine ve kararlılığına, birlik ve beraberlik içinde destek sağlayacak olanlarda biz yöneticileriz. Baskın seçim kararına rağmen, Ramazan Ayı şartlarına rağmen mahalle mahalle, sokak sokak, kapı kapı mesai harcayan kadınlarımıza çok teşekkür ederim. Ve sevgili Cumhuriyet Halk Partililer, partimize ve birbirimize sırtımızı asla dönmemeliyiz. ifadelerini kullandı.