Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkezefendi İlçe Teşkilatı'nın başlattığı mahalle temsilcileri toplantısı devam ediyor. 
MHP Merkez İlçe Teşkilatı, Yeşilyurt mahalle temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıya Merkezefendi İlçe Başkanı Fırat Dağdeviren, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle temsilcileri katıldı. Toplantıda konuşan MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Fırat Dağdeviren, "Bulunduğumuz her ortamda, gittiğimiz her yerde şunu söylüyoruz, biz bu seçimlere iddialı hazırlanıyoruz ve başarılı olacağız. Tabi ortaya koyduğumuz iddiamızı gerçekleştirebilmek için hepimize büyük görevler düşüyor.Mahalle temsilcilerimize ise daha büyük iş düşüyor. Sizden Mart ayına kadar fedakarlık istiyorum. Bulunduğunuz mahallede çok çalışmanızı, bire bir vatandaşlara partimizin hedeflerini ve ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntıları anlatmanızı istiyorum. Bu konuda ben teşkilatımdan isteyeceğiniz her türlü desteği vermeye hazırız" dedi. 
Ülkenin MHP kadrolarına ihtiyacı olduğunu da sözlerine ekleyen Dağdeviren, "Bunun başlangıç noktası da Mart ayında yapılacak yerel seçimler. Elele, omuz omuza verip önce yerelde, daha da sonra da genel seçimlerde iktidara geleceğiz" diye konuştu.