ANTALYA (CİHAN)- Sanatçı Uğur Işılak ve Elmalı Mehter Takımı, AK Parti Manavgat İlçe Gençlik Kolları'nın düzenlediği 1. Gençlik Şöleni programında konser verdi. Evrenseki Beldesi Sahil Park'ta yapılan konsere yaklaşık 10 bin kişi katıldı.
Bu yıl ilki düzenlenen şölene, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, milletvekili adayları Abdullah Cengiz, Abdurrahman Arıcı, Sadık Badak, Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut, AK Parti İlçe Başkanı Nejat Tığlı, İl Gençlik Kolları Başkanı Hıfzullah Şahbaz ve İl Kadın Kolları Başkanı Neziha Yoldan Tezcan da katıldı.

Sanatçı Uğur Işılak’ın seslendirdiği şarkılara eşlik eden katılımcılar, dağıtılan Türk bayraklarıyla coşkuyu doruğa çıkardı. Uğur Işılak, sahnede siyaset yapma alışkanlığının olmadığını belirterek, "Ülkenin ekmeğini yeyip, havasını soluyorsak sanatçı olarak ülke meselelerini konuşmamız da gerekiyor. Bizim bölünmez bir bütünlük diye bir derdimiz var, kimse bu konuda yaramıza basmasın." dedi. Işılak, 2002 yılında Başbakan'a yazdığı "Konuşan dili ol susan canların" adlı şiirini de okudu. Işılak, Başbakan Edoğan'ın, bu şiirdeki tüm özelliklerini taşıdığını belirterek, "2002'den önce böyle dik duran bir başbakanımız olmadı." ifadelerini kullandı.

Şölene ev sahipliği yapan Belediye Başkanı Recep Barut da görev süresinde yapılan hizmetleri anlattı. Barut, "Sizlerden oy istemeye hem hakkımız var, hem de yüzümüz var diye düşünüyorum. Şölene katılan herkese teşekkür ediyorum." dedi.
Şöleni düzenleyen AK Parti Manavgat İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Kaplan da şunları söyledi: "Tüm katılımcılara ve sunumdaki başarılı performansından dolayı Sinan Yıldız'a, misafirperverliğinden dolayı Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut'a ve desteklerini eksik etmeyen AK Gençler'e teşekkür ediyorum."
Ayrıca, Uğur Işılak’a ve Elmalı Mehter Takımı’na, programa katılmalarından dolayı birer teşekkür plaketi verildi. Elmalı Mehter Takımı’nın plaketini, ev sahibi Recep Barut verirken, sanatçı Uğur Işılak’ın plaketini ise AK Parti Manavgat İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Kaplan takdim etti.

CİHAN