HABERDENİZLİ.COM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkezefendi İlçe Başkanlığı’nın ortak akıl üzerine kurduğu yönetim anlayışı gereği oluşturduğu sistem ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası ile belgelendi. 
Konuyla ilgili konuşan İlçe Başkanı Tolga Varlıker, belgelendirme şirketi yetkililerine gösterdikleri titiz çalışmadan ötürü teşekkür ederken; “Parti tüzüğümüzde yer alan görev ve yükümlülüklerimizin sistematik sürekliliği ve kurum kültürümüzün gerekliliklerinin yerine getirilmesi maksadıyla oluşturduğumuz yönetim sistemimiz ISO 9001:2015 kalite sertifikamız ile taçlandırılması bizim için bir onurdur. CHP Merkezefendi’nin yerel seçimlerde göstermiş olduğu başarı belgelenmiştir. Hep daha ileriye gitmeye, hep üretmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“YENİ NESİL SİYASET VURGUSU”

Geçen iki yıl içindeki faaliyetlerinin meyvesi yerel seçimde aldıklarını ancak, başarı çıtasını yukarı çekmek için daha aktif çalışmalar yapacaklarını belirten Varlıker  “Yönetim anlayışımız ile siyasetteki hizmet anlayışının çıtasını yükselttik. Yeni nesil siyaset olarak belirlediğimiz siyaset anlayışı ile çalışmalarımıza yön veriyoruz. İlçe Başkanlığı olarak ortak akıl üzerine kurduğumuz yönetim anlayışımız gereği gerçekleştirdiğimiz uygulamalarımız, mali boyutta kaynaklarımızın etkin ve verimli bir şekilde kullanılması, idari anlamda standardizasyon sağlanması ve gelecekte idare becerisi kapasitesi yüksek, toplam kalite anlayışının hâkim olduğu, sağlıklı bir yönetim sistemini oluşturmuştur. Bu düşüncemizden hareketle yönetim kurulumuzca aldığımız karar doğrultusunda örgütümüzce hayata geçirdiğimiz faaliyetlerimiz, Royal Cert belgelendirme şirketi ile yaptığımız işbirliği sonucu “Siyasi Parti Hizmetleri” kapsamında ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası almaya hak kazandık” şeklinde konuştu.

KILIÇDAROĞLU TEBRİK ETTİ

Alınan sertifikayı, Denizli ziyareti kapsamında Merkezefendi’ye gelen Genel Başkan Kemal Kılıçdaoğlu’nun elinden alan Varlıker ve ekibi Kılıçdaroğlu tarafından tebrik edildi. Her fırsatta örgüt çalışmasında bilimsel çalışmaların önemine vurgu yapan Kemal Kılıçdaoğlu, hem Merkezefendi’de kazanılan seçim zaferi hem de alınan belge için tebriklerini iletti. 

“ŞİMDİ BAŞARIYI TAÇLANDIRMA ZAMANI”

Yönetim kurulunun ekip ruhu ve olgusuyla çalıştığını sözlerine ekleyen Varlıker, başarılı çalışmaları ve katılımı nedeniyle yönetimine ve partililere teşekkür ederken “İlerleyen süreçte yaptığımız çalışmaların Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarısı açısından ne denli önem arz ettiğini hep birlikte göreceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir ferdi olmaktan büyük onur ve şeref duyuyorum. Siyaset akademisi ve parti içi eğitim çalışmaları başta olmak üzere yeni dönemde yapacağımız çalışmalar ile Merkezefendi İttifakını ilçenin tüm sokaklarına yayacağız ve başarımızı taçlandıracağız” şeklinde konuştu.