AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Sezer Cihan, "Buldan İlçemiz, Buldan evleri, el sanatları ve tekstili, temiz oksijeni, üzümü, kestanesi, maden suyu ve şifalı suları, sıcakkanlı insanları ile hepimizin bildiği Odunpazarı ve Safranbolu'dan çok daha fazla potansiyele sahip. Bu potansiyeli değerlendirerek yüz binlerce insanın ziyaret ettiği cazibe merkezi haline gelecektir" dedi.



Buldan'da parti teşkilatını ziyaret eden Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Sezer Cihan, "Dünyanın kabul ettiği bir projeyi vatandaş kabul etmezse o proje hayata geçmez. Önemli olan vatandaşla birlikte projeyi hayata geçirmektir" dedi. Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, ilçe başkanı Niyazi Mustak, belediye meclisi, Kadın Kolları Başkanı Raziye Demirci, Gençlik Kolları Başkanı Hilal Atıl, Yenicekent Belde Başkanı Osman Erkan ve Buldan İlçe yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Sezer, burada yaklaşık yarım saat boyunca kendisini ve Türkiye Tarihi Kentler Birliği Genel Sekreterliği döneminde edindiği tecrübeleri paylaştı. Denizli için önemli projelerle geldiğini anlatan Cihan, Buldan'da Tarihi Kentler Birliği toplantısı yaptıklarını anlattı ve Buldan'ı ön plana çıkardıklarını söyledi.



Buldanlılar'ın yapılacak çalışmaların içinde olacağını anlatan Cihan, "Yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermeyeceğiz. Çok dikkat edeceğiz. Onun için birlikte tartışacağız. Her ilçenin özelliğine göre kademe kademe çaışmalar yapacağız. Birlikte olmazsak başaramayız. Buldan'ı dokuma işlerinde Türkiye tanıyor. Buldan, hep birlikte hareket ederek Türkye'nin cazibe merkezi olacaktır. Bu potansiyel Buldan'da var. Hareket buradan başlayacak ve Türkiye Buldan'a akacak" dedi.