Yakın zamanda TRT Genel Müdürlüğü'ne atanan Denizlili Şenol Göka, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın bir organizasyonuna katılmak üzere Denizli'ye geldi. 
Sivil Toplum Kuruluşları (STK)'yla buluşan Göka'yı Ak Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci de yer aldı. STK temsilcileri ile karşılıklı görüşme halinde geçen buluşmada, Denizli’nin tanıtımı adına yapılabilecek faaliyetler görüşüldü. 
Denizli’deki meslek odası ve gönüllü kuruluşların temsilcileri, TRT Genel Müdürü Şenol Göka'ya Denizli’nin tarihi bir geçmişi ve isimlerinin yanı sıra çok sayıda doğal zenginliği de bulunduğunu hatırlattı. Denizli'nin tarihi ve doğa güzelliklerinin TRT tarafından değerlendirilip dünyaya duyurulmasının ülke turizmi ile ticaretine büyük katkı sağlayacağını düşündüklerini vurguladı.
Tefenlili: “Denizli Platformu’nun önceliği, adını aldığı şehrin kalkınmasına katkı koymak”
Denizli Platformu Dönem Sözcüsü İbrahim Tefenlili Türkiye'nin saygın kurumlarından birinin başına gelerek sağladığı başarıyla göğüslerini kabartan Şenol Göka'yı Denizli'de görmekten ve ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Kendisinin engin tecrübe ve bilgi birikiminden faydanalabileceklerini düşünerek, kentin önde gelen STK’larının temsilcileri ile buluşturmak istediklerini de dile getirdi. Davetlerini geri çevirmeyip vakit ayırdığı için konukları Göka’ya teşekkür etti.
TRT Genel Müdürü Göka: “TRT, Türk aile yapısı ve değerlerini önemsiyor”

Denizlili olduğu bilinen TRT Genel Müdürü Göka da, doğduğu şehre ve destekleri ile bugün bulunduğu konuma ulaştığı hemşehrilerine olan vefa borcunu ödemek adına ne yapsa az kalacağını söyledi. Bu arada, Milletvekili Zeybekci’nin de her zaman yanında olduğunu bilmenin ve desteğini görmenin kıvancını yaşadıklarını belirterek teşekkür etti. Ayrıca, sadece Denizli’nin değil ülkenin heryerindeki kültürel varlıkların dünyaya yansıtılmasının yanında özellikle Türk aile yapısına uygun işler çıkarmaya çalıştıklarını anlattı. Yapımlarının gördüğü yoğun ilgiden de bunda başarılı olduklarını söyleyebileceklerini kaydetti.