AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Şahin Tin, seçim çalışmaları kapsamında Çal ve Bekilli İlçesi’ni ziyaret etti. İlk olarak AK Parti Çal İlçe Teşkilatı ve üyeleriyle parti binasında bir araya gelen Tin, seçim çalışmaları kapsamında istişarelerde bulundu. Partililerin görüş ve fikirlerini alan Tin, seçime yönelik çalışmalar konusunda partililerle sohbet etti. Sonrasında ilçe merkezinde vatandaşlarla bir araya gelen Tin, pazar esnafına hayırlı işler diledi. Vatandaşlar 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’nin ortaya koyduğu vaatlerin beklentileriyle birebir örtüştüğünü belirterek, tek başına iktidar ile birlikte vaatlerin hayata geçirilmesini temenni etti. Emeklilerin gündeminde ise ek maaş ödemesi ve çalışan emeklilerden yapılan kesintinin kaldırılması vardı. Emeklilerin yaşam standardını daha iyi bir noktaya getirme noktasında ciddi adımlar attıklarını aktaran Şahin Tin, “Emeklimizin yaşam standardını daha iyi bir noktaya getirmek noktasında maaşına ek yılda 1200 lira bir desteğimiz olacak” dedi.

“Birlik ve beraberliğinin korunması için”

Tin, konuşmasını şöyle sürdürdü: “En önemli konulardan bir tanesi de yine emeklilerimizin beklentilerine yönelik oldu. Çalışan emeklilerimizin maaşlarından bir kesinti yapılıyordu. Artık bu kesinti tamamen kaldırılıyor. Bu kesintinin kaldırılması da emeklimize gelir anlamında çok olumlu yansıyacak. Burada en önemli olan şey, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’ye gereken desteği vermeniz. Bu destekle tek başına iktidarımızda vaatlerimizin tamamını hayata geçireceğiz. Ülkemizin güçlü ve refah seviyesine ulaşıp, birlik ve beraberliğinin korunması için tek başına bir iktidara büyük ihtiyaç var.” 

Bekilli’de vatandaşlarla buluştu

Milletvekili Adayı Tin, Çal ziyaretinin ardından Bekilli’ye geçti. Bekilli’de AK Parti Bekilli İlçe Başkanlığı’nda partililer ve vatandaşlarla buluşan Tin, burada bir süre sohbet etti. AK Parti’nin seçim vaatlerini aktaran Tin, vatandaşların istek ve sıkıntılarını da dinleyerek tek tek not etti. Tin’in Bekilli’den alkışlarla uğurlanması ise dikkat çekti.