Tin, 1 milyon bayrak kampanyasına destek verenlere teşekkür etti.Terör ve bölücü faaliyetlere tepki amacıyla bağımsızlığımız ve bütünlüğümüzün simgesi olan Türk Bayrağı asılması için kampanya başlattıklarını açıklayan AK Parti Önceki Dönem İl Başkanı ve Denizli Milletvekili Aday Adayı Şahin Tin, kampanyaya verilen destek için teşekkür etti. Denizli’nin dört bir tarafının bayraklarla süslenmesini isteyen ve “1 milyon bayrak asılması” çağrısında bulunan Tin’in bu çağrısına kısa süre içinde on binlerce yanıt geldi. Evlerinin balkonlarına Türk Bayrağı asan vatandaşlar, teröre karşı birlik ve beraberlik mesajı verdi.

DALGA DALGA BÜYÜDÜ
Kısa süre içinde Denizli'de dalga dalga yayılan bayrak asma ile ilgili kısa bir açıklamada bulunan Milletvekili Aday Adayı Tin, "Rengini şehitlerimizin kanlarından alan al barağımızın her zaman güçlü bir şekilde dalgalanması bizler için gurur vesilesidir. Ülkenizin bağımsızlığına göz diken yerli ve yabancı iş birlikçiler, yanlarına terör örgütü ve paralel yapılanmayı da alıp bugüne kadar yapılanlardan kat be kat daha fazla bir oyun içine girmişlerdir. Sağduyulu vatandaşlarımız bu girişimleri bozacak ferasete ve güce sahiptir. Kimse bu milletin birlikteliğine ve dirliğine gölge düşüremez.

1 MİLYON BAYRAK VURGUSU YAPTI
“Meydanlara inerek anayasal çerçeve içinde teröre karşı yürüyen ve ortak tepki gösteren vatandaşlarımıza saygı duyuyoruz. Çünkü bizlerde terörizmin her türlüsüne karşısıyız. Bizde vandalizmin karşısında dimdik duran bir teşkilatız” diyen Tin, “Sokaksa sokak, tepkiyse tepki her ne yapılması gerekiyorsa teröre ve kalleş PKK’ya karşı anayasal çerçevede tepkimizi yüksek sesle haykırmaya devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Teröre karşı sağı-solu, Alevi’si Sunni’si, Kürt'ü-Türk'ü ayırt etmeden bayrak asarak toplumsal anlamda tepkimizi daha etkin bir şekilde ortaya koymalıyız. Bu manada devletimizin ve milletimizin temel simgesi, şehitlerimizin kan rengi ile özgür göklerin yıldızını kucaklayan bayrağımızı her yere asma düşüncemiz çok kısa bir süre içinde karşılık buldu. Balkonlarımız al bayrağımız ile süslendi. Bunun daha geniş kesimlerce de desteklenmesini istiyoruz. 1 milyon bayrak kampanyamıza daha geniş destek bekliyoruz. Bu şekilde yerli ve yabancı iş birlikçilerine daha güçlü yanıt vermiş olacağız. Hangi siyasi partiden olduğu çok önemli değil, bu bir millet görevidir. ” dedi.