AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti ilçe başkanları ve il yönetim kurulu üyeleriyle il binasında biraraya geldi. İl Başkanı Necip Filiz’in başkanlığında yapılan toplantıda konuşan Milletvekili Şahin Tin, ilçe başkanları ve il yönetim kurulu üyelerine TBMM’de çıkartılan yasalara ilişkin ve ülke gündemini ilgilendiren konularla alakalı açıklamalarda bulundu. Milletvekili Şahin Tin, terörle mücadelede AK Parti hükümetinin kararlılığını sert sözlerle ortaya koydu. Şahin Tin; “Türkiye’nin büyümesine mani olmak isteyen bazı küresel aktörler devrede. Terör başta olmak üzere birçok alanda ülkemizin yolunu karanlığa çıkarmak istiyorlar. Ancak AK Parti olarak buna bugüne kadar müsaade etmediğimiz gibi bundan sonrada asla geçit vermeyeceğiz. Bilinmelidir ki bizi yolumuzdan asla döndüremeyecekler. Türkiye düşmanlığı yapan küresel aktörler ülkemizin güçlü ve başarılı yolculuğunu durduramayacak. Bu süreci milletimizle birlikte aşmak zorundayız ve aşacağız.

Milletimiz, ülkemiz üzerinde oynanan tüm oyunların ve oyuncuların farkında. Bu ülkenin her karış toprağı bizim için kutsi bir öneme sahiptir. Ne dil uzattırırız ne de kendini bilmez hadsizlere pabuç bırakırız. Türkiye üzerinde çirkin hesap peşinde olanlar milletimizin engin iradesinde boğulmaya mahkûmdur. Zaman birlik olma ve güçlü Türkiye yürüyüşünü daha ileri noktalara daha güçlü bir şekilde taşıma zamanı” dedi. 

Milli Değerlerimiz Yok Sayılamaz.

Milletvekili Şahin Tin, “Milli değerlerin korunması ve geleceğe taşınması konusunda bizim kararlılığımız nettir. Kimsenin milli değerlerimizi yok saymasına asla müsaade etmeyiz. Bu millete ihanet içinde olanlar bu ülkenin vatandaşlığını hak etmediği gibi bu topraklara ayak basmayı da hak etmiyorlar. Ülkemize en büyük vandallığı yapan hainlerin bu topraklardan besleniyor olması da asla kabul edilebilir değildir. Bu anlamda da paralel ya da başka isimler altında ülkemize saldıran her fitne ocağının ateşini söndürmeye kararlıyız. Aziz milletimizin yüreğinde yanan vatan ve bayrak için duyduğu sevda ateşini kimsenin söndürmesine müsaade etmeyiz. Türkiye olarak terörle mücadeleden taviz vermeyecek ve kararlılıkla tek bir terör unsuru kalmayıncaya dek mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu vesileyle ülkemiz ve milletimizin güvenliği için kendi canlarını ortaya koyan güvenlik güçlerimize şükranlarımızı sunuyorum. Bu mücadelede şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet aileleri ve milletimize başsağlığı diliyorum” diye konuştu. 

Milletvekili Şahin Tin, toplantıda ayrıca son yasama döneminde çıkartılan, Ar-Ge faaliyetlerinin desteklenmesi, Kişisel verilerin korunması, iş kanununda yapılan değişiklik ve söz verilen vaatleri kapsayan yasalar ile Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji komisyonunun yaptığı çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Ardından il Başkanı Necip Filiz’in teşekkür konuşmasıyla toplantı sona erdi.