HABERDENİZLİ.COM

Saadet Partisi Denizli İl Başkanı Ahmet Eryılmaz ve beraberindeki partililer Denizli Gazeteciler cemiyetinde bir basın toplantısı düzenledi. Erken seçim kararının bu kadar acil olmasının sebeplerinden birinin Saadet Partisi’nin hızlı yükselişi olduğuna dikkat çeken Eryılmaz, “baskın bir seçim olacağını biliyorduk. Seçimin baskın olmasından çok da rahatsız değiliz. Seçimin adil olmayan şartlarda yapılmasından rahatsızız.” İfadelerini kullandı. 

Adil olamyan şartlara rağmen seçimlerde başarılı olacaklarını iddia eden Eryılmaz, “Saadet Partisi olarak Cumhur Başkanı adayımızı belirledik. Son bir yıldır milletimizin her kesiminden insanın büyük bir ilgi ve teveccüh gösterdiği Sayın Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nun, Cumhur Başkanlığı seçiminde de ilgi odağı olacak ve inşallah en güzel neticeyi alacaktır.” diye konuştu. 

100 BİN İMZA İÇİN HERKESİ DAVET EDİYORUZ

Cumhurbaşkanı adaylığı için gerekli olan 100 bin imza için 4 Mayıs Cuma günü başlayacağını hatırlatan Eryılmaz, 6 gün, Cumartesi-Pazar da dahil olmak üzere sabah 08.00 ve akşam 20.00 ‘ye kadar imza verme süresi devam edecektir. Hiçbir parti ayırımı gözetmeksizin, Denizli’mizde ikamet eden herkesi Cumhur Başkanı adayımız Sayın Temel Karamollaoğlu için imza vermeye davet ediyoruz. İmzalar, ikamet ettiği ilçenin ilçe seçim kurulunda alınacaktır. 18 yaşını doldurup seçmen olan herkes, sivil-memur nüfus cüzdanlarıyla birlikte bağlı bulunduğu ilçe seçim kuruluna giderek imza verebilecek. İmza attığına dair kendilerine belge verilecek. Saadet Partisi olarak şimdiden ilgi gösteren, imza verecek olan bütün Denizlili hemşerilerimize teşekkür ederiz.” dedi.