HABERDENİZLİ.COM

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi İlbade Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Doğan, mahalle sakinlerinin sorunlarını ve isteklerini dinledi. Mahalle sakinleri, Doğan’ın eşinin İlbadeli olmasından dolayı, Doğan’ı “gelinim” diyerek bağırlarına bastılar.

İlbade Mahallesi sakinleri, mahallelerinde yollarının bozuk olduğunu, yaşlılar için bakım merkezine ihtiyaç duyduklarını, çocuklar için ise kreşin gerektiğini Doğan’a ilettiler. Bununlar beraber Doğan’ın Merkezefendi’ye belediye başkanı olmasını istediklerini. Mahallelerinin kadın eliyle daha güzel, yaşanabilir, huzurlu ortama sahip olacağını ifade ettiler.

Merkezefendi’ye gereken çalışmaları yerine getirmek için canla başla çalışacağını ifade eden Doğan, “Merkezefendimizin vizyon ilçe olması için aday adayı oldum. Adaylık sürecim kesinleşir ve Belediye Başkanı olursam, Merkezefendi’nin hak ettiği hizmet için çalışacağım. Denizli’nin merkezinde yer alan iki ilçeden biri olan Merkezefendi,  güvenli ve huzurlu bir ortamla, mutlu insanların olduğu, kent içinde kaliteli yaşamın adresi olan ilçe statüsüne erişmesi için ne gerekiyorsa yapacağım” dedi.