Ak Parti  ilçe kongrelerinin bir durağıda Sarayköy oldu. Sarayköy Belediyesi Çok Amaçlı Salon’daki kongreye; AK Parti İl Başkanı Avni Örki, AK Parti Denizli Milletvekilleri Nurcan Dalbudak, Bilal Uçar, Mehmet Yüksel, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol ve partililer katıldı. Büyük bir coşkunun olduğu salonda AK Partililer protokolü AK Parti bayrakları ile karşıladı. İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından kongrede Sarayköy Belediyesinin hazırladığı sinevizyon gösterimi yapıldı. 

SAĞANAK HALİNDE HİZMET YAĞACAK
AK Parti İl Başkanı Avni Örki, Sarayköy'de halka hizmet döneminin çok hızla devam ettiğini belirterek   “Bize güç, heyecan ve çalışma azmi verdiğiniz için sağ olun. Sizler hep Sarayköy’de biz başa geçsek çok çalışırız dediniz. Bunun hayalini kurdunuz. Şimdi baştasınız ama zirveler zor ve rüzgarlıdır. Görüyoruz ki belediye başkanımızla Sarayköy’de her yer çiçek açmış. 2015 virajında da Sarayköy ‘biz zirvedeyiz ama bu zirveyi bırakmaya hiç mi hiç niyetimiz yok’ demeli. Sarayköy’de eski tabuların yıkılacağının altını çizen Örki, “Sarayköy CHP’nin kalesidir derlerdi, üzülürdük. Çünkü Sarayköy böyle kötü yönetimi hak etmiyor. Artık Sarayköy’de gökten sağanak halinde hizmet yağacak. Kongremiz güzelliklere ve yeni hizmetlere vesile olsun. Yeni İlçe Başkanımıza ve yönetime hayırlı olsun” dedi.

MİLLETVEKİLLERİ KONUŞTU
AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak yeni yönetime başarılar dileyerek, “Bu can bu tende olduğu sürece hizmet etmeye devam edeceğiz. 2015’te mecliste ne kadar çok AK Parti koltuğu olursa denli bu ülkenin sorunlarını çözmeye çalışanlar da fazla olacaktır. Ülkemiz ve milletimiz için durmadan çalışmalıyız” dedi. AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar Sarayköy için de aynı tarihteki çağ ayrımı gibi AK Parti’den önce AK Parti’den sonra şeklinde bir ayrım yapabiliriz. Sarayköy artık toprağını suyla buluşturdu. AK Parti’de biz laf değil iş yapıyoruz. Milletimiz de bunu biliyor. Sarayköy artık hep AK Parti desin ki buradaki halkımızın da yüzü hep gülsün. Sarayköy’ün her bir karışını modern bir şehir yapana kadar tüm teşkilatımızla birlikte çalışacağız” diye konuştu. Salondan aldığı heyecanla tüm yorgunluğunun bittiğini vurgulayan AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel “Sizler 30 Mart’ta bizlere sahip çıktınız. Sarayköy’le birlikte çarkla dişli birleşti. Çark Denizli Büyükşehir Belediyemiz ve dişli diye tabir ettiğimiz Sarayköy’ümüz artık daha da güzelleşecek” dedi.

ZOLAN’DAN SARAYKÖY’E GARAJ MÜJDESİ
Sarayköy’deki yatırımları anlatan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan “30 Mart’ta siz bizlere inandınız. Biz de size hizmetkar olma konusunda gece gündüz çalışıyoruz.  Sarayköy’e 27 km yol yaptık. 24 saat nöbet tutan itfaiye hizmetlerimizle cenaze hizmetlerimiz burada.30 Marttan bu yana Sarayköy’ümüze 5 Milyon TL harcadık. Sarayköy’de birçok noktaya 500 tonluk su deposu yapacağız. Sarayköy’e yeni garaj yapılacağını müjdeleyen Zolan, “Denizli’de ne varsa Sarayköy’de de o olacak. Yorulmadan hep beraber koşacağız” dedi.

ÖZBAŞ İCRAATLARINI ANLATTI
Sarayköy’de yeni açılımlarla yepyeni bir yönetim oluşturduklarını ifade eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş “30 Mart 2014’te Sarayköy’de tarih yazdınız. Hepinize çok teşekkür ederim. Bu makam zaferi değildir, bu hizmet konusunda yaşadığımız bir zaferdir. Kurulduğu günden beri partimizde görev alan tüm arkadaşlarımıza minnettarız. Yeni yönetime başarılar dilerim, hayırlı olsun. Bizler hizmet etmeye devam edeceğiz. Ulaşmadığımız mahallemiz kalmayacak.2015 Eylül ayında üniversitemizde öğrencilerimiz ders almaya başlayacaklar. Sarayköy’deki hastanemizde her alandan uzman doktorlarımız olacak” şeklinde konuştu. Salondakilere ‘İyi ki varsınız’ diyerek sözlerine başlayan AK Parti Sarayköy İlçe Başkanı Mevlüt Arık “Göreve başladığımız günden bugüne bizlerin yanında oldunuz. Kadınlarımızla, gençlerimizle omuz omuza verdik. Şu anki kongremizde de Sarayköyümüz için bir 30 yıl sonrasına yetecek yönetim hazırladık. Sizlere hizmet etmek için durmadan çalışacağız” dedi.

İŞTE YENİ YÖNETİM
AK Parti Sarayköy İlçe Yönetimi şu isimlerden oluşuyor: Mevlüt Arık, Ali Yılmaz, Atilla Kaya, Ayhan Dilsiz, Emin Çiftçioğlu, Esin Bayrakçı, Fatma Demirbakan, Halil İbrahim Tun, Hasan Çam, Mahmut Kılınç, Mustafa Eskin, Nezir Aslan, Nuri Demirci, Orbey Pamukçu, Sadık Başar, Sait Dikici, Salih Hatipoğlu, Şeref Ayyavuz, Uğur Kavak, Volkan Gezen