AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Pamukkale İlçe teşkilatının Ocak ayı danışma kurulu toplantısına katıldı. Parti binası konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Milletvekili Şahin Tin, Türkiye’nin yeni Anayasa ile kalıcı istikrara kavuşacağını ve karanlık günleri geride bırakacağını söyledi. Milletvekili Şahin Tin, “AK Parti teşkilatları olarak nice başarılara imza attık ve bundan sonra da aynı şekilde başarılarla dolu bir geleceği inşa edeceğimize yürekten inanıyorum. Türkiye’de olduğu gibi Denizli’mizde de birçok eserler yaptık. Hayal bile edilemez projeleri hayata geçirdik. Millete hizmetin ne anlama geldiğini, geleceğe yatırımın ne olduğunu bilmeyenler deli saçması sözlerle ancak kendilerini aldatıyorlar. Milletimizi yalanlarıyla asla kandıramazlar. Milletimizin boş laflara karnı tok. Milletimiz maziden devraldığı emanet olan devletini, davasını ve sancağını canı pahasına korur, asla yere düşürmez ve gelecek nesillere emaneti dimdik ve daha güçlü bir şekilde teslim eder” dedi.

GÜÇLÜ YARINLAR İNŞA EDECEĞİZ

Milletvekili Şahin Tin, Cumhurbaşkanlığı sisteminin kalıcı siyasi ve ekonomik istikrar demek olduğunu ifade ederek; “Türkiye yapısal bir dönüşüm gerçekleştirmektedir. Kabuğunu kırarak daha güçlü bir yarın inşa etmektedir. Gazi Meclisimizden geçen ve milletimizin onayına sunulan Anayasa değişikliğine göre yeni dönemde artık siyasi ve ekonomik istikrarsızlıklara neden olan koalisyon ve hükümetin kurulamama ihtimali tamamen ortadan kaldırılıyor. Bu durum istikrarlı bir siyasi yönetimin kurulmasını sağlayacaktır” dedi.

EKONOMİ DAHA DA GÜÇLENECEK

Yeni Anayasa ile Türkiye’nin ekonomik kalkınma hamlelerini daha da güçlü bir şekilde hayata geçireceğini söyleyen Milletvekili Şahin Tin; “Cumhurbaşkanlığı sisteminde ekonomik yatırım ve politikalar tek merkezden yönetilecek. Artık dış şokların açtığı yaralarla boğuşan bir ekonomi olmayacak. Dışardan ekonomimize yapılan tüm saldırılar daha kolay bir şekilde püskürtülebilecek. Ülke içinde ise işletmecilerimizin ve yatırımcılarımızın gerçekleştirdikleri yatırım hamleleri bürokratik engellere takılmadan süratle uygulanabilecek. Artık ekonomisi daha güçlü bir Türkiye olacak” dedi.