Denizli’de internet haberciliği yapan medya kuruluşları; DİMDER Dernek Başkanı ve denizliguncel.com imtiyaz sahibi İsmail Çegeli, haberdenizli.com imtiyaz sahibi Mutlu Kelişti, pamukkalehaber.com imtiyaz sahibi Tahir Aygün, yuzhaber.com imtiyaz sahibi Bilal Kırboğa, sonnoktagazetesi.com imtiyaz sahibi Erol Kes tarafından ziyaret edilen Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, TBMM’de Denizli’nin eli ayağı olacağını belirtti.

İlk defa milletvekili olarak meclise giren Tin, DİMDER Yönetim Kurulu üyelerini toplantı salonunda ağırladı. Denizli’yi bırakıp Ankara yerleşmeyeceğini söyleyen Tin, “Biz burada Denizli halkını temsil ediyoruz. Denizli’yi terk etmemiz mümkün değil, parti farkı gözetmeksizin Denizli’nin sorunlarının çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız.” dedi.

İnternet medyası yasasının bir türlü gündeme gelemediğinden dert yanan DİMDER Dernek Başkanı Çegeli, “Denizli İnternet Medyası olarak, bizler devlete karşı sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz. Basın sektörüne yeni bir soluk getiren 'internet haberciliği'nin basın yasasında yerinin almasını istiyoruz. Bizler, her basın kuruluşu gibi, muhabir, tasarımcı, editör barındırıyoruz, vergimizi ödüyoruz. Fakat bir kanunumuz yok, bu konuda milleti temsil eden vekillerimizden, internet medya yasasının tekrar gündeme getirilmesini istiyoruz. Bu vesileyle mecliste Denizli’yi temsil eden Şahin Tin’e ve diğer vekillerimize başarılar diliyoruz.” dedi.


Denizli Milletvekili Şahin Tin de, internet medya yasasının meclis gündemine gelmesi için elinden geleni yapacağını söyledi. Ziyaretlerinden dolayı DİMDER Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.