Denizli’de AK Parti İl Başkanı Avni Örki, Belediye Başkanı Osman Zolan’ın tekrar partisinden aday gösterilmesiyle risk yaşamadan güzel bir seçim dönemi yaşacaklarını söyledi. Belediye Başkanı Zolan’ın yaptığı çalışmaları Denizli halkının görüp mutlu olmasının kendilerini de mutlu ettiğini belirten İl Başkanı Örki, “Denizli’de belediyecilik anlamında da önemli hizmetler verdik. Belediye Başkanımız Osman Zolan, çalışkanlığı ve güler yüzü ile tüm halkımızı kucakladı. Şehrimizde çok güzel bir hava oluştu. Önümüzdeki beş yıl boyunca da bu çalışmalar artarak devam edecek” diye konuştu. Yerel seçim çalışmasına aralıksız devam ettiklerini ifade eden Örki, “Kadın, gençlik ve il teşkilatı olarak yeni kurulan ilçe teşkilatlarımız ile birlikte özellikle mahalle çalışmalarımıza ve ev ziyaretlerine ağırlık veriyoruz. Özellikle kadın kollarımızın mahallelerde yaptığı çalışmalar her gün şehrin farklı bölgelerindeki mahallelerde devam ediyor. Sanık başlarında görev alacak partililerimizin isimlerini belinledik. Eğitim çalışmalarımızı tamamladık. İlçelerimizde teşkilatlarımızda gece gündüz yerel seçime hazırlanıyorlar.” Şeklinde konuştu.     
Büyük görev düşüyor
AK Parti İl Teşkilatı olarak bölgede de kendilerine büyük görev düştüğünü anlatan İl Başkanı Örki, “Yönümüzü İzmir’e doğru çevirdiğimizde AK Partili bir belediye yok. Bölgede başbakanımızın katılmış olduğu programlarda Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız bir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak temsili yet manasında mitinglerde hazır bulunuyor. Onların gittiği yerde benim yerimde durmamda pek olası değil. Denizli bölgenin bir incisi, Denizli bölgenin birincisi” dedi.
Karamsarlığa kapılmayın
17 Aralık’ta yaşanan operasyonla ilgili de açıklama yapan Örki “Sadece 17 Aralık’tan sürece bakmak doğru olmaz, Mayıs ayından itibaren bakmak lazım bu sürece. Çünkü Mayıs ayından itibaren Türkiye’nin yükselişiyle alakalı adımları durdurmak ile alakalı, bize Başbakanımız zaten toplantılarda bunu söylemekteydi. Gizli bir takım yerlerden vurulup hedef tahtasına oturtulacağız, gizli bir takım yerden yıpratılacağız, bu konuda teşkilatlara çok büyük görev düşüyor kapı kapı dolaşıp anlatmalısınız diye bize söylüyordu. İstanbul’a dünya’nın üçüncü büyük havaalanından bahsettik, Kanal İstanbul’u, üçüncü köprüyü yapıyoruz dedik, Borsa İstanbul rekorlar kırıyor dedik. Şimdi geldiğimiz duruma bakıyoruz gözaltılar tutuklama kararları çıktı. Bunlar tesadüfü olamaz bunlar rast gele olamaz. Büyük küresel çaptaki oyunların maalesef ülkemizde de oynandığını görüyoruz. Milletimiz dik dursun, diri dursun ve hiç karamsarlığa kapılmasın.” diye konuştu. 03dn9

Resim Altı

DNZ-akp1… AK Parti İl Başkanı Avni Örki