Tavas ilçesinin Seki mahallesinde Hıdrellez etkinliğine katıldıktan sonra Acıpayam ilçesinin Alaaddin mahallesinde düzenlenen yağmur duası etkinliğine katılarak vatandaşlarla sohbet etti dualarının kabul olmasını temenni etti. Bağbaşı pazaryerinde ve diğer etkinliklerde yoğun ilgi ile karşılanan Arslan, vatandaşlarla sohbet ederek Yaşanacak Bir Türkiye için projelerini anlattı.
Bağbaşı pazaryerini gezen Arslan,13 yıldır malum iktidarın pazaryerlerindeki esnaflara yaşattığı sorunları biliyoruz. Vatandaşlarımız doğal olarak fiyatların yüksek olmasından şikâyetçiler. Asgari ücretin 949 TL olduğu ülkemizde pazaryerinde patatesin kilosunun 5 tl olmasından ötürü alım zorluğu yaşamaktalar. 13 yıl önce her vatandaş pazaryerine girdiğinde ellerinde dolu poşetler ile çıkardı. Şimdi ise birkaç poşet ancak görebiliyoruz. İşte 13 yıllık iktidar partisi vatandaşı ve pazaryeri esnafını bu hale getirdi dedi.
Buradan Tavas ilçesi Seki mahallesindeki Hıdrellez etkinliğine katılan Arslan, vatandaşlarımızın yoğun ilgisine çok teşekkür ederim. Hızır ve İlyas’ın yeryüzünde buluştukları Hıdrellez bayramını canı gönülden kutlar yaz aylarının tüm vatandaşlarımıza bolluk bereket barış sevgi saygı hoşgörü getirmesini dilerim dedi. Daha sonra Acıpayam ilçesi Alaaddin mahallesinde yağmur duası etkinliğine katılan Arslan, tütün üreticilerinin sorunlarını dinledi, sıkıntılarınız biliyoruz. Bu konuda CHP iktidarında projelerimiz var diyen Arslan , Alaaddin Mahallesi muhtarını ziyaret etti. Arslan, Büyükşehir nedeniyle kapatılan belediyeler geri verilecek, Muhtarlarımız ricacı değil icraatçı hale getirilecek. Muhtarların çağın gereklerine göre hizmet verebilmesi için gerekli altyapıyı oluşturacak, özlük hakları ve çalışma koşullarını iyileştireceğiz. Büyük kentlerde, mahalle muhtarlıklarının boyutlarını daraltacak, tüm yurttaşların bireysel hizmet alabilmesine olanak tanıyacağız. Mahalle muhtarlarının, belediye meclislerinde, köy muhtarlarının ise il genel meclislerinde sorumluluk bölgeleri ile ilgili konularda söz sahibi olmasını sağlayacağız dedi. Böylece Mahalle muhtarlarımız ricacı değil, icraatçı bir muhtar konumuna gelecek, mahallenin sorunlarının daha iyi ve daha çabuk çözeceklerdir" dedi.