Pamukkale Belediye Meclisi'nin kasım ayı oturumlarında farklı bir heyecan yaşandı. 2015 yılının bütçesi kalem kalem görüşülerek Belediye Meclisinde kabul edildi. Görüşmelerde Başkan Gürlesin, başta siyasi partilerin grup başkan vekilleri olmak üzere söz almak isteyen tüm meclis üyelerine söz verdi. Tüm görüşlerin ortaya konulduğu meclis oturumunda 2015 yılı bütçesi 140 milyon lira olarak oy çokluğu ile  onaylandı.

  
BÜTÇE YATIRIM ODAKLI
Pamukkale Belediyesi 2015 Yılı bütçesinin yatırım odaklı olduğunu kaydeden Başkan Gürlesin, açıklamalarında şu görüşlere yer verdi:
"Hedefiniz varsa, paranız varsa, projeniz varsa başarı ortaya çıkar. Riski de alabiliyorsanız başarı gelir. Bütçenin 80 milyon lira olması yönünde görüşler yer aldı. Ben işin basitine kaçamam. Bizim gerçekleşme tahminimiz hedefimiz, 100 ile 110 milyon lira arasındadır. Yazın bir kenara, 1 yılın sonunda ne kadar gerçekleşme olacak hep birlikte göreceğiz. Şuan söylediklerim kayıtlara geçiyor. Muhalefetten bir arkadaşımız bütçenin yüzde 30-40 dolayında gerçekleşme olacağını söyledi. Bu da 140 milyon bütçenin 56 milyonunun gerçekleşeceği anlamını gelir. Yüzde 30’dan hesaplanırsa 42 milyon lira dolayındadır. Bizim şuanda 7 aylık gelirimiz 47 milyon liradır. Muhalefetin öngörüsüne biz 7 ayda ulaştık. Bu nedenle kimin gerçekçi bütçeyi öngördüğü ortadadır" dedi.

İNSAN ODAKLI ÇALIŞIYORUZ
Başkan Gürlesin, ‘Biz insan merkezli çalışıyoruz. Biz yatırıma odaklı iş üretiyoruz. Ayrıca bu riske de girerek kendimizi bağlayıp ateşe de atmış oluyoruz. Kim dertli, kim millet için bir şey yapmak istiyor kim bunun için risk alıyor ortadadır. Biz gerçekçi, ayakları yere basan bütçe olması için çalışıyoruz. Bu bütçe çok önemli bir iştir. Bütün detayları anlattık. Yatırımlara, bütçeye yön vermek herkese nasip olmaz. Temennimiz bu bütçenin vatandaşlarımıza, insanımıza hayırlı olmasıdır. Bu bütçeye, altına imza atanlar sahip çıkacaktır. Hepimiz biliriz, bir bütçenin yüzde 70’in üzerinde gerçekleşmiş olması, o bütçenin başarılı olduğu anlamına gelir. Bizim hedefimiz bütçemizin en az yüzde 75-80 dolayında gerçekleşmesidir. Bu da, insan ve yatırım odaklı projelerle gerçekleşecektir. Ben tekrar bütçemizin hayırlı olmasını temenni ediyorum"  şeklinde görüşlerini bildirdi.