KAYSERİ (CİHAN)- Kayseri Büyükşehir belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri mitingi için şehre gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kamuoyunu yanıltarak olmayan 9 katlı binanın bulunduğu yere bakmasını istedi.
            Partisinin Sarız ve Pınarbaşı ilçe mitinglerine katılan Başkan Mehmet Özhaseki, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kayseri’ye gelişini değerlendirdi. Özhaseki, 9 katlı binanın varlığından bahsedilen yerleri kendi gözleriyle görmesini istedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 6 ay önce Büyükşehir Belediyesi ile ilgili ortaya attığı iddiaları eleştiren Başkan Özhaseki, “Çok büyük yolsuzluk dosyasını açıklayacağını söyledi. Biz de ‘bu adamcağız ne diyormuş’ diye bekledik. Baktık ki söylediklerinin hepsi yalan. Bu adam Guinness rekorlar kitabına adaydır dedik. 10 dakikada 10 yalanı gözünü kırpmadan, yüzü kızarmadan söylüyor. İddialarının yalan olduğunu tek tek ispatladık.” dedi.
            Başkan Özhaseki, Kılıçdaroğlu’nun miting için Kayseri’de olacağını hatırlatarak, “Gelmişken şu söylediği yalanları gözümüzün içene bakarak tekrarlasın. Kayseri meydanında birazcık insanlığı varsa söylesin. Sonra hazır gelmişken 9 katlı diye bahsettiği binanın yanına gidip, ‘Türkiye’ye ilan ettiğim rüşvetin belgesi burada’ desin. Sürekli insanlıktan, onurdan, yiğitlikten bahsediyor. Gelmişken bunları ispatlasın da görelim.” şeklinde konuştu.
CİHAN