2014 mahalli idareler seçimleri öncesinde konuşan Büyük Birlik Partisi Denizli İl Başkanı Süleyman Oruç, yaptığı değerlendirmede " İnsanların gönlündeki Büyük Birlik Partisi sevgisinin artık sandıklara yansımasını istiyoruz" dedi.

Büyük Birlik Partisi Denizli İl Başkanı Süleyman Oruç, yaklaşan seçim süreci ile ilgili değerlendirmesinde, Denizli büyükşehir belediye dahil tüm ilçelerde başkan adayı çıkacaklarını açıkladı ve iddialı konuştu.

Büyük Birlik Partisi olarak seçimlere iddialı isimlerle girecekleri sinyalini veren Oruç, başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Oruç, "2014 yılında yapılacak seçimler partimiz açısından son derece önemli görüyoruz. Bu seçimler, bizim için sıçrama niteliği taşıyacak. Kaliteli, toplumda kabul görmüş, saygın isimlerle görüşmelerimiz devam ediyor. Sona yaklaştığımız isimler de var. Onları çok yakın bir zamanda kamuyu ile paylaşacağız. Partimize aday adaylığı konusunda da çok ciddi talep var. Onları ince eleyip sık dokuyup yetkili organlarımızda değerlendirdikten sona açıklayacağız. Herkesin gözünün bizim üstümüzde olduğunu biliyoruz. Son genel seçimlerde artan bir oy oranımız var. Bu oranı yerel seçimlere de yansıtıp daha iyi noktalara gelme k istiyoruz. İnsanların gönlündeki Büyük Birlik Partisi sevgisinin artık sandıklara yansımasını istiyoruz" dedi.

Mustafa KARAPINAR