AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Dr. Sema Ramazanoğlu, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında Denizli İl Sağlık Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar Denizli İl Müdürlüğü ve Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ni ziyaret etti. Ziyaretlerine Denizli İl Sağlık Müdürü Şükrü Arpacı ile başlayan Dr. Ramazanoğlu, Ankara'da yaşanan terör saldırısına değinerek, bu tür olayların tekrar yaşanmaması temennisinde bulundu. Denizli İl Sağlık Müdürlüğü’nün yeni dönemde yaptığı yatırımlar başta olmak üzere çalışmalar hakkında bilgi alan Dr. Ramazanoğlu, "Bizim önceliğimiz her zaman için sağlık olmalı. Sağlıklı bir toplum her türlü başarıyı yakalayabilecek güçtedir. Amacımız seçim beyannamemizde de yer alan sağlıkta yapılacak yeni reform ve gelişmeler ışığında halkımızı bilinçlendirmek" diye konuştu. Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Denizli İl Sağlık Müdürü Şükrü Arpacı ise Dr. Sema Ramazanoğlu'na çalışmalarında başarılar diledi. 

Gençlere yatırım 

Günün ikinci ziyaretini Aile ve Sosyal Politikalar Denizli İl Müdürlüğü'ne yapan Dr. Ramazanoğlu, İl Müdürü Ahmet Altın tarafından karşılandı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün yaptığı çalışmaları hakkında bilgi alan Dr. Ramazanoğlu, burada yaptığı konuşmada, gençlere yatırım yapılması gerektiğine işaret ederek, “Yetişmiş insan bulunan toplumlar hiçbir zaman sıkıntı çekmemişlerdir. Ellerinde zenginlikleri olan ama yetişmiş insan olmayan toplumların ne halde olduğunu biliyoruz. O yüzden iyi yetişmiş insanların önemini biliyoruz” diyerek eğitime dikkat çekti.  

İçimizden biri

Daha sonra Denizli Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Berna Öztürk'ü ziyaret eden Dr. Sema Ramazanoğlu, Denizli'nin sağlık hizmetleri konusunda vatandaşı memnun ettiğini gözlemlediğini belirterek, Denizli için birlikte çalışma temennisini dile getirdi. Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Berna Öztürk ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sayın Sema Ramazanoğlu bizim gibi sağlık camiasının içinden yetişmiş biri. O nedenle içimizden biri, sağlık alanındaki başarılarını siyasette de sürdüreceğini inanıyoruz. Çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.