MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tunceli'yi ziyaret etti. Dersim olaylarına ilişkin sözleri nedeniyle kendisine, "Buyrun gidin bu söylediklerinizi cesaretiniz, yüreğiniz varsa, Tunceli'de de söyleyin" diyen Başbakan Davutoğlu'na Bahçeli Tunceli'den seslendi ve "İşte Tunceli'deyim" dedi. Yoğun güvenlik önlemleri altında konuşan Bahçeli, "1937-1938'de Tunceli'de baş gösteren hadiseler bir isyandır ve bu isyana karışanlar da devrin bölücü teröristleridir. Hiçbir teröristin dini, milleti, etnik kökeni önemli sayılamayacaktır" ifadelerini kullandı. 
Bahçeli, kentte yoğun protestolarla karşılaştı. Kent merkezinde protestocular ile polis arasında çatışmalar yaşandı. Bu nedenle kent merkezindeki esnafı ve cemevini ziyaret edecek olan Bahçeli, programının bu ayağını iptal ederek, Ankara'ya dönme kararı aldı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tunceli'den ayrıldıktan sonra konvoyunda maddi hasarlı kaza meydana geldi. Elazığ- Malatya karayolunun Güneydoğu Cevre Yolu'nda konvoydaki otomobillerden biri yola çıkan köpeğe çarpmamak için fren yapınca, arkadan gelen araçlar bu araca çarptı. Hasar gören 5 araçtan 3'ü kullanılmaz hale gelirken kazayı hafif sıyrıklarla atlatan partililer hastaneye gitmeden diğer araçlarla yollarına devam etti.

BAHÇELİ’YE DENİZLİ’DEN DESTEK
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin,  Tunceli ziyaretine Denizli’den destek geldi.
MHP eski Tavas İlçe Başkanı Veli Çıtışlı ile  Denizli eski Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Bilal Akgün ve 23 kişilik bir ekip Genel Başkan Bahçeli’nin Tunceli gezisine katıldı.

KAPAK OLSUN
MHP eski Tavas İlçe Başkanı Veli Çıtışlı, “Genel Başkanımızın Tunceli gezisine 23 kişilik bir ekiple katıldık. Gerçekten Tunceli, halkı bize inanılmaz bir misafirperverlik örneği gösterdiler.  Genel Başkanımız Tunceli halkına hitaben yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Ülkücü Hareketin Tunceli gezisi “Bunlar Sivas’ın ötesine geçemez” diyenlere kapak olsun” dedi.