AK Parti Merkezefendi Belediyesi Başkan aday adayı Adem Oklu  seçim çalışmaları kapsamında evlere konuk oluyor. 
Aday adayı Adem Oklu sürdürdüğü yoğun seçim çalışmaları kapsamında dün 4 mahallede ayrı ayrı ağırlandı. İlk olarak Lozan caddesinde mahalle halkıyla bir araya gelen Oklu, burada mahallenin talep ve sorunları dinleyerek, çözüm yollarını istişare etti. 
Oklu ardından, Gerzele Muhtarı Mesut Salta'yı ziyaret etti. Gerzele mahallesi hakkında bilgi alan Oklu, Merkezefendi'ye bağlı tüm mahalleleri yaşam kalitesi bakımından en üst düzeye çıkarmak için mücadele edeceklerini söyledi. 
Ziyaretin ardından Sevindik mahallesinde mahalle halkının davetine icabet eden Oklu,  Sevindiklilerin sorunlarını dinledi. Onlarla çözümler hakkında bilgi alışverişi yaptı. 
Son olarak Yenimahalle'de mahalle sakinlerinin davetine icabet eden Oklu, genciyle yaşlısıyla tüm herkesi ayırt etmeden eşit tutacaklarını belirtti. 'İşimiz hizmet,gücümüz millet' sloganından yola çıktıklarını hatırlatan Oklu, "Ziyaretlerimizden oldukça memnun ayrılıyoruz. Halkımız bize teveccüh gösteriyor. Merkezefendi İlçesini yaşanabilir en iyi ilçe etmek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz" dedi.