Seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren AK Parti Merkezefendi Belediyesi Başkan Aday Adayı Adem Oklu, “Merkezefendi ilçesinin tüm sorunları bizim sorunumuzdur. Ancak, eğitim konusunda daha hassasız”dedi.

 AK Parti Merkezefendi Belediyesi Başkan Aday Adayı Adem Oklu, yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Yeşilköy İşitme Engelliler ilkokulunu ziyaret eden Oklu, okul müdürü, öğretmenler ve velilerle bir araya gelerek okulun talep ve sorunlarını dinledi. Buradaki ziyaretinin ardından

Merkezefendi ilçesi sınırları içinde yer alan Sevindik Mahallesi’ndeki Dentaş ilkokulu ve Ortaokulu aile birliğinin davetine icabet eden Oklu, öğretmen, velive okul aile birliği ile bir araya gelerek talep ve sorunları konuştu. Taleplere ilişkin notlar aldı. İki okul ziyaretinin ardından değerlendirme yapan Oklu, “Merkezefendi ilçesinin tüm sorunları bizim sorunumuzdur. Ancak, eğitim konusunda daha hassasız. İl Özel İdaresi çalışmalarında olduğu gibi Merkezefendi Belediyesi’ni aldığımızda da eğitime özel bütçe ayıracağız. Çünkü memleketimizin geleceği ve kalkınmasında eğitim temel unsurdur” dedi.

Ziyaretlerini hız kesmeden sürdüren Oklu, Merkezefendi ilçe kadın kollarının düzenlemiş olduğu Güney Çeğin konferansına katıldı.

Mercedes Çeşmeliler yetkili servisini de  ziyaret eden Oklu, son olarak Zahire pazarında  Hamza Bozkır ve oğullarını ziyaret ederek programını tamamladı.