AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Muhammet Bekir Ege, merkez ve ilçe ziyaretlerinde AK Parti'nin gençlere yönelik çalışmalarını anlatıyor. AK Parti Gençlik Kollarından yetişen bir milletvekili adayı olduğunun altını çizen Muhammet Bekir Ege, partisinin gençlere verdiği öneminin seçim beyannamesinde gençlere yönelik yapılan projelerle görmenin mümkün olduğunu söyledi. 
Milletvekili Adayı Ege, "Seçim çalışmalarımızı merkez ve ilçe ziyaretleri ile sürdürüyoruz. AK Parti kurulduğu günden bu yana her zaman gençlere önem veren bir parti oldu. 13 yılık iktidarımız boyunca gençler için yapılanlar ortada. Seçilme yaşını düşürdük, gençlerimize öğrenim hayatları oyunca desteler verdik ve vermeye de devam edeceğiz. AK Parti iktidarı döneminde öğrenim gören gençlerimizin yurt dışına çıkma oranları her yıl artarak devam etti. Erasmus programları ile ülkemizde öğrenim gören birçok gencimizi yurt dışında da akademik hayatlarını sürdürdü” dedi.

Gençler dünya ile entegre olacak 

AK Parti Seçim Beyannamesi’nde yer alan, “Öğrenim gören gençlerden pasaport harcı alınmayacak” desteğini anlatan Milletvekili Adayı Ege, şöyle konuştu: “Biz gençlerimizin dünyaya ayak uydurması ve entegre olabilmesi için AK Parti hükümetleri olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gençlerimizin yurt dışına gitmeleri, oralarda eğitim görmeleri ve akademik çalışmalarını yürütmeleri için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. “

Gençlere çeyiz hesabı

Türk Hava Yolları’nın öğrenciler için iç hatlarda yüzde 20, dış hatlarda ise yüzde 25 indirim uygulamasını başlattığını ve bu uygulamanın devam edeceğini kaydeden Milletvekili Adayı Ege, “Gençlerde evliliğin teşvik edilmesi amacıyla çeyiz hesabı uygulamasını başlatacağız. Çeyiz hesabında biriktirilen paranın yüzde 20’si oranında destek sağlayacağız” diyerek, gerek eğitim, gerek sosyal ve gerekse iş hayatında gençlere yönelik desteklerin artarak devam edeceğini vurguladı.