Denizli'deki yerel ve ulusal medya kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelen Filiz konuşmasına şöyle başladı; "Neredeyse tüm İlçelerde toplantılar yaptık halkın sorunlarını dinledik, bu toplantılar Baklan'dan başladı ve Honaz'da son buldu. Asıl hedefimiz 120 bin Ak Gençlik üyesini 300 bine çıkarmak bunun için gerekli çalışmaları yapıyoruz hedefimize ulaşacağımızı temenni ediyorum. Denizli'deki 624 Mahallemizdeki vatandaşlarımızın da istek ve rızaları var. Bütün seçmen ve vatandaşlara ulaşmak istiyoruz. Ak Denizli olarak dergimizinde 3. sayısı hazır hale geliyor yakın zamanda aktif hale geçirilecek. Komisyondan ayrılan birçok arkadaşımız var ama biz hedefimizde yolumuzda devam ediyoruz" dedi.

Filiz konuşmasında Şehitlerimizi ve ailelerinede başsağlığında bulundu.
Tek bayrak, tek Millet, tek Yürek, tek Türkiye vatanımızı bölmeye çalışanlara o kırmızı çizgiyi aştırmayacağız diyerek belirtti. Terör meclis içinde yer alamamalı diyen Filiz, bu olaylar büyük bir algı operasyonuyla durdurulmaya çalışılıyor olduğunuda söyledi.
Önümüzdeki günlerde Çanakkale gezimiz var hem şehitlerimizi anıcağız, hemde çocuklarımıza ve halkımıza şehitlerin burada neden şehit olduğuna kimin uğruna şehit olduğuna anlatacaklarını beyan etti.

DENİZLİ EKONOMİYE ÖN AYAK OLACAK
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'nun düşündüğü projeye de açıklık verdi. Birçok bakanın Denizli'ye geleceğini ve ekonominin yükselmesi için çalışma yapılacak ve bu projede ilk ayak Denizli olacağını belirten Filiz, "Denizli'de sadece tekstil değil tarım makinaları da ilgi çekecek ve çekmeli. Dün Denizli'de açılışı yapılan ve hafta sonuna kadar devam edecek olan Tarım Fuarı'da bunun örneğidir." dedi.

Filiz ayrıca, "Ak Partili olmayıp çalışmalara devam ettiğimiz yerler de var bunlar; Bekilli, Çal, Bozkurt buralara da desteğimizi, yardımımızı ve her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olmaya çalışıyoruz." dedi. FİLİZ 25 BİN KONUT İÇİN KONUŞTU; Denizli'de seçim vaadlerinin arasında en önemli yere sahip olan 25 bin konut projesine de değinen Filiz, "Merkezdeki konut yerleriyle ilgili bir takım sıkıntılar meydana geldi. Bakan Ramazonoğlu Denizli'ye geldiğinde bizzat TOKİ Başkanıyla konuşma gerçekleştirdi.
Bu konut projesinin en kısa zamanda temelini atacağız." dedi.