ADANA (CİHAN)- AK Parti Adana milletvekilleri Necdet Ünivar ve Ali Küçükaydın, bazı milletvekilleri adaylarıyla geldikleri Tufanbeyli ilçesinde, belediye tarafından yaptırılacak olan kapalı pazar ve sergi alanının temelini attılar.

Seçim çalışmaları kapsamında Tufanbeyli ilçesine giden Ünüvar ve Küçüaydın, beraberlerinde milletvekili adayları Tamer Dağlı, Mustafa Özkozanoğlu ve Tufanbeyli Belediye Başkanı Recep Balı ile birlikte bir dizi açılış gerçekleştirdi.
Açılış töreninde halka hitap eden Ünüvar, "Bizden önce, ücra denilip unutulan ilçemizi AK Parti iktidarı döneminde adeta ihya ettik. Hizmetle buluşturduk, samimiyetle buluşturduk. Vatandaşımızın ferahı ve refahı için gece demeden, uzak demeden; aşkla çalışıyoruz." diye konuştu.

Sağlıktan eğitime, ulaşımdan tarıma kadar her alanda Tufanbeyli’ye önemli hizmetler yaptıklarını kaydeden Ünüvar, “Uzak deyip, az seçmeni var deyip hizmet mahrumu bırakılan bu bölgeleri yepyeni projelerle biz tanıştırdık. Hem Feke'ye, hem Saimbeyli'ye çok şık, çok konforlu yeni hastaneler yapıyoruz. Tufanbeyli'ye bizim dönemimizde yapılan hastane malumunuz. Daha önce sadece 2 hekimle hizmet veren bu hastanemizde ihtiyacı görecek tam 8 branş hekimi atadık. Artık hastalarımız Kayseri'ye, Adana'ya taşınmıyor. Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke mesafe olarak en uzak ama gönülden en yakın ilçelerimiz.” diye konuştu. Konuşmaların ardından, Tufanbeyli merkezinde bulunan kapalı pazar yeri ve sergi alanının temeline ilk harç atıldı.
CİHAN