HABERDENİZLİ.COM

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, TBMM’de yapılan seçimlerde Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyeliğine yeniden seçildi. Komisyon Başkanlık Divanı üyelerinin belirlendiği ilk toplantının ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Şahin Tin; “Denizli gibi sanayisi güçlü ve istihdamı yoğun bir ilin Milletvekili olmaktan ve böylesi sorumluluğu ağır bir vazifeyi üstlenmekten dolayı onur duyuyorum. Sanayici bir kimliğe sahip olmam hasebiyle omuzlarımızdaki sorumluluk bir kat daha artıyor. Bugüne kadar meselelerin üstesinden nasıl geldiysek yeni dönemde de her türlü fedakârlığı yaparak sanayicilerimizden, üreticilerimizden, esnaf ve sanatkârımızdan gelen veya bizim tespit ettiğimiz tüm meselelere, taleplere ve önerilere çözüm bulmak için çaba sarf edeceğiz” dedi.

“SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ”

“Sorumluluğumuzun farkındayız” diyen Milletvekili Şahin Tin; “TBMM’de yeniden komisyon üyesi seçilmiş olmamız vesilesiyle şunu da özellikle ifade etmek isterim ki, sırtımızdaki sorumluluk bir kat daha arttı. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da daha yoğun bir çalışma sürecine gireceğiz. Özellikle salgın sebebiyle bir takım ciddi sorun ve sıkıntılarla karşı karşıya kalan esnaf ve sanayicilerimize yeni yollar aramak, yeni kapılar bulmak için gayret ediyoruz. Bilindiği üzere Komisyonumuz pandemi sürecinin başlamasıyla birlikte sektörlere sağlanan destek ve imkânların önünü açan kararlara imza attı. Her dönemde krizleri fırsata çevirmesini bilen güçlü bir üretici portföyümüz, yeni hamleleri cesaretle ve kararlılıkla yapan müteşebbis iş insanlarımız var. İnşallah bu sancılı dönemi de yine hep birlikte alınan akılcı kararlarla ardımızda bırakmayı başaracağız. Kangren olmuş birçok ticari hastalığı nasıl tedavi ettiysek yeni süreçte de ağır aksak giden konularla ilgili önemli adımlar atıp, güçlü tedbirler almak için plan, program ve yeni stratejiler geliştireceğiz” dedi.

“ÖNEMLİ KARARLARA İMZA ATTIK”

İş dünyasının daha güçlü geleceği için birçok yasal düzenlemeyi hayata geçirdiklerini belirten Milletvekili Şahin Tin; “Bugüne kadar iş dünyamızı ilgilendiren birçok yasal düzenlemeyi hayata geçirdik. Sanayicimize güç verecek, ticaretimizi diri tutacak, esnafımıza can suyu olacak önemli kararlara imza attık. Elbette her şeyi çözmüş değiliz, her şey güllük gülistanlık da diyemeyiz. Ancak ticaretin derin yaralarını tedavi etmek için üzerimize düşen her ne varsa yapmanın derdinde ve gayretinde olduk, olmaya devam edeceğiz. Ticaret erbabımızın, üreticilerimizin ve sanayicimizin karşılaştıkları meselelere hiçbir zaman kayıtsız kalmadık. Aksine nerede bir sancı ve sıkıntı varsa sorun çıkmışsa, çözüm anahtarını bulmanın ve zorluğu kolaylığa tebdil etmenin eforunu harcadık” dedi.

“ÇARKLARIN DAHA İYİ DÖNMESİ İÇİN GAYRET İÇİNDEYİZ”

“AK Parti Denizli Milletvekilleri olarak Grup Başkanvekilimiz Cahit Özkan, Nilgün Ök ve Ahmet Yıldız ile birlikte üstlendiğimiz vazifeyi hakkıyla yerine getirmenin gayretindeyiz” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Denizli bir sanayi kenti olması hasebiyle istihdamı artırmak, iş dünyasının ayakta kalmasını sağlamak, üretimde çarkların daha rahat dönmesine imkân sunmak elbette öncelikli konularımız arasında yer alıyor. Şehrin kalbinin atmasına olanak sağlayan esnafımızın ayakta kalması gelir gider dengesini ve kazancını günümüz koşullarına uygun olarak dizayn edebilmesi şüphesiz ülkemize de katma değer olarak bir geri dönüş sağlamaktadır. Bu anlamda Gazi Meclisimizin Genel Kurulunda yaptığımız görevlerin yanı sıra Denizli’mizin ve Türkiye’mizin yarınlarına ışık tutacak, tüm iş kollarımıza imkân sunacak, yerli ve yenilenebilir kaynaklarımızın kullanımını sağlayacak, enerjide dışa bağımlılığımızın önüne geçebileceğimiz yeni hamleleri hep birlikte değerlendirmeye ve süreç içinde gayretle milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Bizim görevimiz milletimize hizmet etmek. Bize verilen bu yetki ve görevi ilk günden beri nasıl bir sorumluluk bilinciyle hareket ederek omuzlarımızda taşıyorsak, görevimizin son gününe kadar aynı inanç ve kararlılıktan vazgeçmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.