AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “Bu millete hainlik yapanlara sıfatı ne olursa olsun hak ettiği dilden cevap verilmeli” dedi. Son günlerde yaşanan terör eylemleri ve terör suçu işleyen HDP Milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Tin, yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Türkiye’nin istiklal ve istikbal mücadelesine zarar verme gayretinde olanlar beyhude bir hayal peşindedir. Kaostan beslenerek milletimize korku salma gayretinde olan terör örgütlerinin kalleşçe yaptıkları saldırılar karşısında birliğimizi koruyacağız. Bu millet İstiklaline ve istikbaline asla dokundurmaz. Hainlik konusunda ihtisas yapan alçakların saldırıları cevapsız kalmayacak, hak ettikleri dilden cevapları misliyle verilmeye devam edecek ve bu topraklardan terörün kökü mutlak suretle kazınacaktır.

Terörle mücadele konusunda devletimizin kararlılığına kimsenin mani olmasına izin verilmeyecektir. Bu millete hainlik yapanlara sıfatı ne olursa olsun hak ettiği dilden cevap verilecektir. Korkaklar ve acizler ancak kalleşçe ve alçakça sivil vatandaşlara dönük hain eylemlerini hayata geçirebilirler. Sahte duruşlar ortaya koyarak, masum insanların katledilmesine göz yumacak kadar canileşmiş siyasi anlayışlar bu topraklardan kesinlikle temizlenmelidir. Artık hiçbir suç ve ihanet tozlu raflarda bekletilmemelidir. Türkiye, ipini koparmış kendini bilmez hainlere hak ettikleri dilden konuşmasını iyi bilir. Millet olarak sağduyuyla meselelere yaklaşmaya devam edeceğiz. Hainlerin kurguladıkları kaos planları milletimizin feraseti ve milli duruşuyla bozulacaktır.
Şu husus unutulmamalıdır ki hainler planlarında boğulmaya mahkûmdur. Bu vesileyle alçak terör eylemlerini gerçekleştirenleri ve destekçilerini şiddetle lanetliyorum. Saldırılarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi.