Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, Denizli il ve ilçeleri belediye başkan adaylarının MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından açıklanacağını söyledi.
Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Teşkilatı'nda yerel seçim hazırlıkları devam ediyor. MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, MHP’nin Büyükşehir belediye başkan adayı da dahil olmak üzere ilçe adaylarının düzenlenecek bir törenle Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin açıklayacağını söyledi. Yeniçeri, aday açıklama tarihinin belirlenmesi konusunda genel merkez nezdinde çalışmaların devam ettiğini dile getirdi.
Yerel seçim çalışmalarına MHP'nin diğer partilerden önce başladığını belirten Yeniçeri, "Bildiğiniz gibi seçim çalışmalarına diğer siyasi partilerden çok önce başladık. Öncelikle ilçe gezilerini tamamladık. Merkezde de merkez ilçe teşkilatımız kadın kollarımız çalışmalarına devam ediyor. Önümüzdeki günlerde ilçe gezilerine tekrar başlayacağız. İlçe belediye başkan adaylarımızı da belirledik ve adaylarımız seçim bölgelerinde çalışmalarına devam ediyor. Gerek partililerimiz gerekse kamuoyunda hangi ilçede kimin aday olduğu merak konusu oldu. Biz ısrarla isim açıklamadık.Önümüzdeki günlerde genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de katılacağı bir programla tüm adaylarımız kamuoyuna açıklayacağız. Aday açıklama tarihinin belirlenmesi konusunda genel merkez nezdinde çalışmaların devam ediyor” dedi.
MHP BAŞARILI OLACAKTIR
Yerel seçimlerde MHP’nin başarılı olacağını kaydeden Yeniçeri, "Şu anda seçimlere en hazır parti Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Bu seçimler, hem partimiz, hem ülkemiz ve geleceğimiz için çok anlamlıdır. 3-5 tane yerel yöneticinin seçileceği seçim olmasının ötesinde çok büyük anlamlar yüklü olan bir seçim olacak. Türkiye için belki de Cumhuriyet tarihinin en kritik eşiklerinden birisini oluşturmaktadır. Bu seçimde çıkacak sonuç, Cumhurbaşkanlığı ve genel seçime tesir edecek. Biz erken çıkıp erken yol alacağız. Bu seçimlerin sürpriz partisi Milliyetçi Hareket Partisi olacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi, tarihinde aldığı en yüksek oyu bu seçimde alacak" diye konuştu.