DENİZLİ (CİHAN)- MHP Denizli 2. sıra milletvekili adayı Ali Keskin, hükümetin açıkladığı çılgın projelerin ancak 50 yılda yapılabileceğini öne sürdü. Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde bir toplantı düzenleyen Keskin, AK Parti hükümetini ve açıkladığı çılgın projelerini eleştirdi.
İktidarın seçime giderken plansız, programsız, ödeneksiz "çılgın" projelerle halkın karşısına çıktığını idida eden Keskin, “Yapacağız, düşünüyoruz, planlıyoruz diyerek meydanlarda boy gösteriyorlar. 50 yıl sonra ancak yapılabilecek işleri, 'Şimdi yapacağız' diye önünüze getirdiler. Fakirliği, işsizliği, yolsuzluğu unutturma mücadelesi veriyorlar. Çılgın projelerin insanlarımızın mutluluğuna, iş bulmalarına, ceplerinde paralarının olmasına bir katkısı yoktur.” dedi. Söz konusu projelerin insanların ilgi alanına girmediğini öne süren MHP adayı Keskin, “Toplumuzun katmanlarına baktığımız zaman insanların mutsuz olduğunu görmekteyiz. Denizli’de köprülerin, üstgeçitlerin, altgeçitlerin ve çevre yolunun işlerimize, ekonomimize çok mu katkısı var? Hiç katkısı yok. Sadece seyir halinde ulaşıma katkısı vardır. Sıralama hatası yapıyorlar.” şeklinde konuştu.
Türk milliyetçilerinin bazı hataları olabileceğini kabul eden Ali Keskin, “Şuna inanın ki size hizmet etmek, Türk milletini yüceltmek, Türk devletini dünyanın en büyük ve en güçlü devleti yapmayı hedef edinmiş, gerekirse bu yolda canımızı da seve seve verecek bir nesiliz.” dedi.
İktidara geldiklerinde misyoner faaliyetleri kontrol altına alacaklarını da söyleyen Keskin, “Ülkemizin her yanında mantar gibi kiliseler çoğaldı, sayıları belli değil. Biz iktidar olduğumuzda, bu misyoner faaliyetleri biraz daha kontrol altında tutmayı ve aşağı çekmeyi planlıyoruz.” ifadelerini kullandı. CİHAN