Denizli'de, bir alışveriş merkezinin düzenlediği 'İşte Şimdi Sahne Senin' isimli ses yarışması için Denizli'ye gelen ünlü müzik grubu Manga, hayranlarına imza dağıttı.
Ünlü müzik grubu Manga, Denizli'de hayranlarıyla buluştu. Forum Çamlık AVM'nin düzenlediği 'İşte Şimdi Sahne Senin' adlı yarışmada Anıl Demirci isimli genç birinci gelirken, Demirci ödülünü Manga grubunun elinden aldı. İmza dağıtımı öncesi basın toplantısı düzenleyen Manga'nın vokalisti Ferman Akgül, bu tür yarışmaların televizyon gibi yanıltıcı olmadığını belirterek, “Televizyonun yanıltıcılığı sahnede yok. Konser izleyicisini kandırmak zordur.O yüzden bu tür sahne yarışmaları önemlidir bize göre. Denizli'de hayranlarımızla bir araya geldik. Onlara teşekkür ediyoruz" dedi. Bir gazetecinin Manga'yı birlikte tutan en büyük duygunun ne olduğunu sorması üzerine Ferman Akgül, "Bizi birlikte tutan en büyük olgu birbirimizi sevmemiz ve beraber çalışmayı istememiz. Müziği seviyoruz” diye cevap verdi.
Önümüzdeki günlerde iki albüm çıkaracaklarını belirten Akgül, ''Albümün biri Türkçe diğeri İngilizce olacak'' diye konuştu. Manga üyeleri, daha sonra alışveriş merkezine gelen hayranları ile buluşarak imza dağıtıp fotoğraf çektirdi.