Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli Milletvekili Aday Adayı Mustafa Kurnaz, parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile aday adaylığını resmen kamuoyuna açıkladı. İl Tanıtım ve Medya Başkanı Şamil Çınar, İl Başkan Yardımcısı Yusuf İzzet Ayhan, il yönetim kurulu üyeleri Cevdet Çiftçi, Mehmet Curavcı‘nın da katıldığı toplantıda konuşan İl Tanıtım ve Medya Başkanı Şamil Çınar, aday adaylarına başarı dileyerek aday adaylarının ilk sınavı Pazar günü temayül yoklamasında vereceklerini söyledi.  Çınar, Hem Mustafa beye, hem de diğer aday adaylarımıza başarılar diliyorum” diyerek sözü Mustafa Kurnaz’a bıraktı.

“7 Haziran 2015 seçimleri için Denizli milletvekili aday adayıyım” diyerek açıklamasına başlayan Mustafa Kurnaz, “Denizlimize ve tüm halkımıza hayırlar getirmesini Cenabı Hak’tan niyaz ederim” ifadelerini kullandı. Surda bir gedik açtık mukaddes mi mukaddes, ey deli rüzgar ne yandan esersen es! Milli Türk Talebe Birliği ve Üstad Necip Fazıl, büyük doğu ideali, bu kavramlar bizim kuşağın en seçkin tanıtım kavramlarıdır. Ruh hamurumuzu yoğuran büyük mütefekkir Necip Fazıl’ı rahmetle yad ederim. Yol o’nun varlık o’nun gerisi angarya” dedi.

Niçin aday adayı olduğunu açıklayan Kurnaz, “AK Parti hareketi, Türk tarihinde son derece önemli bir sosyal ve siyasi olgudur. Kırk yıldır, kılı kırk yararak oluşturduğumuz bu siyasi hareketi daha ilerilere taşıyabilmek adına aday adayı oldum. Kırk yıllık birikim ve kazanımları halka hizmet edebilme anlamında daha yükseklere ulaştırmak için buradayım. Ruh kökenimize uygun büyük Türkiye’nin inşasında bir işçi, bir tuğla olmak için buradayım. Ruhumun ve gönlümün partisi olan AK Parti’deyim. Yerelde Denizlimizin hizmetinde olabilmek için talip olduk. Halkın sesi olarak hepinizi selamlıyorum” dedi.