HABERDENİZLİ.COM

AK Parti Denizli İl Başkanı Filiz, katıldığı bir televizyon programında CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun, kızının Ataşehir'deki dairesiyle ilgili "100 bin dolara satarız" sözünü hatırlatarak daireye 100 bin dolara talip olduğunu söylemişti. 

Necip Filiz’in bu çıkışına CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar’dan çok sert eleştiri geldi. Necip Filiz’in Denizli’nin sorunlarını geride bırakarak Genel Başkanlar boyutunda siyaset yapmaya çalıştığını söyleyen Sancar, “Sen İktidarın Denizli il başkanısın bu memleketin tüm sorunlarını bitirdin de sıra ta İstanbul’dan daire almaya mı geldi.” dedi.
 
“DENİZLİ’NİN SORUNLARINA TEK CEVAP YOK”

Necip Filiz’İn Denizli’deki sorunlarıyla ilgili olarak tek kelime etmediğini iddia eden Sancar, “250 bin araç Denizli’de trafik çilesiyle boğuşuyor çıkıp iki kelimen yok.  Vatandaşın arabasını park edeceği bir tane Otopark yapılmamış çıkıp iki kelimen yok. 15 Yıldır bitirebildiğiniz bir tane alt yapı üst yapı projenizi göremedik aksine yapılan alt yapılar hemen ardından ya çöküyor ya tıkanıyor çıkıp iki kelimen yok. Belediye başkanın istifa ediyor, Belediye meclis üyelerin istida ediyor sana zehir zemberek saydırıyorlar çıkıp iki kelimen yok. FETÖ’den tutuklu Pamukkale Üniversitesi rektörü İfadesinde FETÖ’cü iddiasıyla yargılanan Genel Sekreter Kenan Çoyan’ı Senin referansınla üniversiteye aldığını beyan ediyor çıkıp iki kelimen yok.  Üçgen kavşağı projesini söz verip gününde bitiremeyen bir belediyen var ve proje hatalarından ötürü bitmediği söyleniyor Senin çıkıp iki kelimen yok.  Büyükşehir Belediyesi şehrin göbeğinde yeşil alanı Benzin istasyonuna çevirip satmaya kalkıyor memleket ayağa kalkıyor Senin yine ve ne yazık ki iki kelimen yok.  Nihat Zeybekçi Abin ihtiyaçtan 15 milyona yalı alıyor Türkiye yıkılıyor senden ısrarla tık yok.” ifadelerini kullandı. 

“HANİ DOLARLARI SATMIŞTIN”

Necip Filzi’in Kemal Kııçdaroğlu’nun kızına ait eve dolarla teklif vermesini de  eleştiren Sancar, “Sen hani geçen sene elindeki dolarları bozdurmuştun. Hani dolarla alışveriş yapmayacaktın.  Hani bu ülkenin para birimi TL’ idi. Bir de o gün doları bozdururken sana yine sormuştuk bu son doların mı diye. Sen de cevap verdin ‘evet tüm dolarımı bozdurdum’ diye.  Şimdi nerden buldun sen binlerce doları yine Sayın Filiz.  Sen o doları o gün 3 buçuk  liradan bozdurdun ve millete tavsiye ettin siz de bozdurun diye. bu gün dolar nerelere yükseldi acaba sen o gün millete dolarını bozdurup kendin dolar mı depoladın Necip Filiz.”  sözleriyle sert şekilde eleştirdi.