MHP’li Kaplan, Çal, Çivril ve Baklan ilçelerini ziyaret ederek teşkilat başkanları ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Kaplan, ziyarette yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Kaplan, “ Bu seçimler ülkemiz için çok önemlidir. Vatandaşımız duyarlı davranmalı ve ülkemizi diktatörlükten kurtararak haksızlıkların, yolsuzlukların sonunu getirecektir.
MHP tarihi bir sorumluluğu yerine getirerek AKP iktidarını  indirecektir. İktidarımızda Türk Milleti ifadesi kullanılacak ve kimse dil, din, ırk ayrımına uğramayacaktır. Halkımız birlik beraberlik içinde mutlu bir şekilde yaşayacaktır” dedi.

MHP’nin ülkemizin sigortası olduğunu kaydeden Kaplan,  “Birlik ve beraberliğimizi bozmayı misyon edinmiş güçlerin oyununu bozmak bizim amacımızdır. Bu duygu ve düşüncelerle yola çıktım. Aşk ve şevkle çalışacağım. Yeni Türkiye’yi değil büyük Türkiye’yi kurmak için seferber olacağız. Ülkemizin menfaati için tek çare MHP iktidarıdır. Esnaf, emekli, çifti kötü haldedir. ‘Mali egemenlik olmadan milli egemenlik olmaz demiştir’ Atatürk. Ucuz siyaset yapmadan ülke menfaatini savunacağız. Adaleti sağlamak için aday adayı oldum. Bizimle yürü Denizli, bizimle yürü Türkiye” diye konuştu.

7 Haziran seçimlerini siyasi bir milat olarak gördüğünü  kaydeden Kaplan,  “Biçimlendirilmiş demokrasi koşulları altında tek parti yönetiminin inşa edilerek Türk Milleti’nin enerjisini tüketen siyasi iktidarın ne yaptığını bilen biri olarak kayıtsız kalamıyorum. Denizli’ye sahip çıkmak için, Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığına kast edilen kirli siyasetin bu ülkeden kovmak MHP ve Devlet Bahçeli’nin şemsiyesi altında verilen mücadeleye destek olmak için yola çıktım. 7 Haziran siyasi tarihimizde bir milat olacaktır. AKP, HDP ve PKK’nın gizli koalisyonuyla karşı karşıyayız. Bu millet perde arkasındaki oyuna perdeyi indirerek son verecektir” şeklinde konuştu.