24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri sonrası Denizli’de hizmet veren yerel ve ulusal medyayı ziyaret etmeye başlayan İyi Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı, Denizli’de 2007 yılından bu yana internet haberciliği yapan haberdenizli.com’u ziyaret etti. 

Ziyarete İyi Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı Başkanı Adem Süpçin ve yönetim kurulu üyeleri Erhan Dere, Demir Saltan, Önder Öztürk, Kazım Özden, Özlem Öztürk, Özgür Bozdağ ve Veysel Ayan katıldı. İyi Parti ekibine, haberdenizli.com Genel Yayın Yönetmeni Mutlu Kelişti ve Yazı İşleri Müdürü Zekican Şenkaya ev sahipliği yaptı.  

24 Haziran seçimlerinin İyi Parti açısından iyi geçtiğini belirten İyi Parti Pamukkale İlçe Başkanı Adem Süpçin, “İyi Parti olarak girdiğimiz ilk seçimde iyi sonuç aldık. Daha sonraki seçimlerde eksikliklerimizi gözden geçirerek daha başarılı olacağımıza inanıyorum. Pamukkale ilçe teşkilatı olarak seçim sürecinde ve akşamında yoğun bir çalışma gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. İyi Parti olarak basını önemsiyoruz. Basın mensuplarının zor şartlar altında görev yaptığı biliyoruz. Kendilerine başarılar diliyoruz.” dedi.

iyi parti pamukkale ilçe teşkilatı haberdenizli com ziyaret

Daha sonra, İyi Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı ve haberdenizli.com ekibi hatıra fotoğrafı çektirdi.