HABERDENİZLİ.COM

İYİ Parti  Denizli İl Başkanı Hasan Akgün dün Gazi Mustafa kemal Bulvarı üzerinde bulunan  AK Parti standında kullanılan elektriğin bulvar üzerinden bulunan elektrik panosundan alındığını belirterek Elektrik Dağıtım Şirketi ADM’ye dilekçe verdi. Stantta kullanılan elektriğin şirketin bilgisi dahilinde mi kullanıldığını soran Akgün, “L-6 panosundan çekilen elektrik bilginiz dahilinde midir,  Bu konuda bir dilekçe var mı, Varsa abonelik mi verdiniz,  Abone numarası nedir,  Ne kadar sarfiyat olmuştur ve bedeli nedir,  Fatura kime, nereye tahakkuk ettirilmiştir” dedi.
AK Parti İl Başkanlığına da aynı soruları yönelten Akgün, “Elektrik faturaları halkımızın sırtında bir kambur haline gelmişken, kayıp kaçak bedeli gündemdeyken, TRTdeki haksız siyasi yayınlar ve faturalardan aldığı elektrik payı halkı bezdirmişken bu selden kütük kapar gibi yaptığınız iş vicdanlara sığmakta mıdır?” ifadelerini kullandı. 

DÜN PANODAN BUGÜN İŞYERİNDEN

Dün panodan kullanılan elektiriğin bugün ise çevredeki işyerlerinden kullanıldığını vurgulayan Akgün, yeniden soruyorum bu kablo yasal mıdır.  Kullanılan elektrik kime fatura edilmiştir. Eğer dün yapılan işlem doğru ise bugün niye elektrik kablosu yer değiştirmiştir. Dün yapılan haksızlık bugün giderilmiştir ancak bu haksızlığın peşini bırakmayacağız diyerek sözlerini tamamladı