Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, Denizli ve ilçelerde yaşanan sorunları tek tek çözecek rasyonel çözümler ürettiklerini söyledi. 
30 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesinde seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Ali İpek, gençlere yönelik projeleri hakkında ip uçları verdi. Mart ayı başında projelerini açıklayacaklarını söyleyen Ali İpek, “Herkes haklı olarak projelerimizi soruyor. Daha önce de söylediğimiz gibi projelerimizi Mart ayı başında açıklayacağız. Ancak şunu söylemeliyim ki, öyle projeler hazırladık ki, köylüsünden kentlisine, 7’sinden 70’ine, esnafından sanayicisine, işçisine herkese yönelik hizmet projelerimizi halkımızla paylaşacağız” dedi.
İpek, projeleri kapsamında Denizlili gençlere yönelikte bir takım çalışmalar olduğunu ifade ederek, “Denizlili gençlerimiz, hazırladığımız projeler sayesinde kesinlikle metropollerde yaşayan gençlerin aldığı hizmetlerden geri kalmayacak. Kültür sanat faaliyetlerinden spora, kültür ve eğitim merkezlerinden özel eğitim burslarına, hatta şu anda açıklayamayacağım ve onları memnun edecek bir çok konuda özel çalışmalar hazırladık” ifadelerinde bulundu.
MHP Büyükşehir Adayı İpek, “Sorunları tek tek inceliyor ve bu sorunlara rasyonel çözümler buluyoruz. Bununla birlikte de özel ekiplerimiz hazırladıkları projeler ile sorunlara kısa süreli değil uzun süreli çare olacak şekilde planlıyor. Denizli’nin ve Denizlili’nin sokağa atacak parası yok. Denizli’yi şaha kaldıracağız demiştik. Bu projelerimiz kent merkezinden, köylere kadar yayılacak. İşte bu açıklayacağımız projeler ile nasıl vizyon kent olunuyor, nasıl örnek kent olunuyor birileri daha iyi anlayacak, görecek” dedi.