Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, Kadın Hakları Koruma Derneği Denizli Şubesini ziyaret etti. 
Kadın Hakları Koruma Derneği Denizli Şubesi Başkanı Nurten Karakış ve üyeler tarafından karşılanan İpek, kadınlardan destek istedi. Ziyarete MHP İl yöneticileri ve kadın kolları üyeleri de katıldı.
Kadın Hakları Koruma Derneği Denizli Şube Başkanı Nurten Karakış yaptığı konuşmada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karakış, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde listelerde kadınlara daha fazla yer verilmesini beklediklerini söyledi. Ziyarette Kadın Hakları Koruma Derneği Denizli Şube Başkanı Nurten Karakış, MHP’li aday İpek’e kadınların taleplerinin yer aldığı bir dosya sundu.
MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek de yaptığı konuşmada, "Çalışkanlık, sevgi, sabır ve hoşgörü anlayışının en güzel örneklerini içinde barındıran, yakınları için olduğu gibi yeri geldiğinde hiç çekinmeden Ülkesi içinde her türlü fedakarlığı göze alan Türk kadını hiç şüphesiz bu günkü yaşam koşullarından çok daha iyisini hak etmektedir. Bu onların en doğal hakkıdır. Kadınlarımıza kapımız sürekli açık. Gelin başvurun MHP’de el ele omuz, omuza birlikte siyaset yapalım. Denizli’yi birlikte yönetelim" dedi.
Kadınlardan seçimlerde destek isteyen İpek, "30 Mart’ta Denizli halkı bu görevi bize layık görürse kadınlarımıza özel bir takım projelerimiz var. Bunları önümüzdeki dönemde sizlerle paylaşacağız. Kadınların elinin değmediği hiçbir işte başarılı olunacağını düşünmüyorum. Dernek Başkanımız Karakış’ın verdiği talepler dosyasında yer alan hususlar zaten bizim projelerimizde yer alıyor. Bu talepler Belediye’nin yapması gereken hizmetler. Biz bu taleplerin daha fazlasını yapmaya talibiz. Gelin bize destek verin ve bu şehirde nelerin nasıl yapılacağını herkese gösterelim" diye konuştu.