AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Halil Pekdemir köy köy dolaşmaya devam ediyor. Her gittiği yerde sıcak bir ilgiyle karşılanan Halil Pekdemir, yaptıklarını ve yapacaklarını anlatıyor. Denizli’de 2004 yılında köylere ve kırsal kesime yönelik bir yatırım hamlesi başlattıklarını ifade eden Pekdemir, “İl Genel Meclisi’nin öncülüğünde başlatılan bu yatırım hamlesi sonrasında yolu ve suyu olmayan köy kalmadı” dedi.
Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Halil Pekdemir, Sarayköy ilçe merkezi ve köylerine çıkarma yaptı. Beylerbeyi,Duacılı, Gerali, Acıdere,Hisar, Hashöy, Karakıran, Tırkaz, Tekke, Kabaağaç’ta vatandaşlarla bir araya gelen Pekdemir köylünün sorunlarını dinledi projelerini anlattı. Pekdemir, "Bu projeler sayesinde köylerimizde uygulanan kilit taş çalışmaları, çocuk oyun grupları, yol ve su çalışmaları, köyde yaşayan vatandaşların köyünde insanca yaşamasını sağlamaktadır. Bunlar AK Parti'nin 8.5 yıllık iktidarında olmuştur. Geçmişte yapılan  siyaset devri, geçmişin karanlık sayfalarında yerini çoktan almıştır. Günümüzde de benim köylüm böyle davranışlara pirim vermeyecektir. Hizmete önem verecektir" dedi.
'Şehirde ne varsa köylerimizde de olmalı' prensibi ile 2004 yılında yola çıktıklarını vurgulayan Halil Pekdemir,  bütün köylerin sorunlarıyla tek tek ilgilendiklerini dile getirdi. Köyden şehre göçü engellemenin yolunun köylerde yeni istihdam alanları oluşturma ve sorunları yerinde çözmekten geçtiğini belirten Pekdemir, "Köylere yaptığımız yatırımlarla köylerimizin hayat standartlarını üst seviyeye çıkardık. Kalıcı altyapı hizmetleri verdi. 30 yıldır değişmeyen içme suyu boruları iktidarımız döneminde değişti" diye konuştu
AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Halil Pekdemir, 2004 öncesinde siyasetçilerin köylüye vaat üstüne vaat verdiğini ancak onların oylarını aldıktan sonra bir daha köylünün yanına bile gitmediklerini ifade etti. Pekdemir, "Köylü bizimle hizmeti gördü.  Ak Parti iktidara geldikten sonra bu kadar hizmeti bir arada gördü. Biz bol keseden para, anahtar vaat etmiyoruz. Biz huzur, istikrar ve yatırım vaat ediyoruz. İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın sözünü bilirsiniz. Biz insanımıza hizmet etmek için bu yola çıktık. Ak Parti iktidarı döneminde köylere yapılan hizmet hiçbir dönemde yapılmamıştır. İnşallah 12 Haziran'da sizlerin değerli oylarıyla bu hizmeti devam ettirmek istiyoruz. Yeni bir başarı hikayesi yazmak istiyoruz. Allah yolumuzu açık etsin" dedi.