Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili aday adayı Nebi Çubukcu, seçim çalışmalarına başlamadan önce ilçelerimize yaptığı ziyaretleri ile MHP tabanının görüşlerini aldı. Onların sorunları ve kendisine ilettiği görüşleri doğrultusunda aday adayı olarak yollara düştü. Çubukcu Tavas ilçesinde büyük ilgi gördü. 

MHP’nin aday adaylarının isimleri netleşirken, ilimizde ilk açıklamalarda bulunanlardan Çal İsabey doğumlu olan Nebi Çubukcu , aday adaylığını açıklamadan bütün ilçelerimizi ziyaret ederek,tabanın görüşlerini aldı.
İlçe ziyaretleri sırasında sorunları da tespit eden Nebi Çubukcu, Tavas ilçesinde büyük ilgi gördü. Tavas Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen 8 Mart dünya Kadınlar Günü sebebiyle düzenlenen etkinliğe de katılan Nebi Çubukcu, burada Tavas MHP camiası ile birlikte olmanın sevincini yaşadı. Aynı etkinlikte Milletvekili aday adayı Ali keskin, İsmail Yarımca, Adnan Keysan’da hazır bulundu. 
Kadına yönelik şiddetin kabul edilemez olduğunu belirten Nebi Çubukcu, “Hem Cennet Anaların Ayakları Altındadır Hadisi şerifini bileceksin, hem de kadına şiddet uygulayıp, ikinci sınıf insan muamelesi yapacaksın. Bu takıyyenin danıskasıdır. AKP iktidarı ile birlikte tecavüzün, tacizin ve şiddetin yüzde 600 dolaylarında arttığını üzülerek görmekteyiz. Kadınlarımız sokaklarda rahat gezemez oldular. MHP iktidarı ile tüm bunlar giderilir ve kadınımız hak ettiği yeri bulur” dedi.