CHP MerkezEfendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay, her fırsatta Denizlililerle bir araya gelmeye devam ediyor. Çınar Meydanı’ndan Bayramyeri Meydanına kadar halka kucaklaşan Balkanay, esnafları ziyaret ederek sorunları dinledi, çözüm hakkında fikir alışverişinde bulundu. 

Çınar Meydan’ında halkla bir araya gelen CHP MerkezEfendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay ve beraberindeki heyet, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak isteklerini dinledi. Balkanay, yılbaşı bileti almayı ihmal etmezken çıkacak olası bir ikramiye ile boş olan ayakkabı kutlarını dolduracaklarını söyledi. 
Genci- yaşlısı, çoluk-çocuk demeden tek tek herkesin elini sıkan Balkanay, halkın yoğun ilgisi ile karşılaşırken vatandaşın yeni yıldan beklentilerini, isteklerini ve dileklerini sordu. 
Milli piyango bilet satıcılarından da bilet almayı ihmal etmeyen Balkanay, bilete olası bir ikramiye vurması durumunda halkın evindeki boş ayakkabı kutularını dolduracaklarını ifade ederek iktidara göndermelerde bulundu.
Esnafların dertlerini dile getirme şansı bulduğu buluşmada, Çınar esnafı değiştirilen yol güzergahı nedeni ile içinde bulundukları sıkıntıları Balkanay’a aktardı. Kendilerinin bu sorunu iyi gözlemlediklerini kaydeden Balkanay, çözüm için projelerinin hazır olduğunu söylerken, “Esnafımızın içinde bulunduğu sorunları biliyoruz. Bu sıkıntıların çözümü için projelerimiz hazır. Ancak ilk olarak bu dayatmacı ve ‘ben yaptım oldu’ anlayışı ile hareket eden zihniyetten kurtulmak şart.” Dedi.
Ayrıca sokakta gördüğü miniklere de balon dağıtan Balkanay, kendisine gösterilen ilgiden memnun kalırken vatandaşlardan yeni yıl ile birlikte hem Cumhuriyet hem de adil bir düzen için CHP saflarında buluşmanın şart olduğunu söyledi. 

MİNİKLERE YENİYIL HEDİYESİ

CHP MerkezEfendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay, doğup büyüdüğü topraklar olan Şirinköy halkını ziyaret etmeyi unutmadı. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Balkanay ayrıca Şirinköy İlköğretim Okulu öğrencilerini de unutmadı. Bir zamanlar kendisinin de bu okulda okuduğunu kaydeden Balkanay, çocuklara kırtasiye malzemeleri hediye etti.  

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak ve bölge halkının yeni yılını kutlamak için Şirinköy’e giden Arif Balkanay, bir zamanlar bahçesinde koşturduğu ve sıralarında oturup bu günlere geldiği Şirinköy İlköğretim Okulu’nun şimdiki öğrencileriyle bir araya geldi. 
Balkanay ziyaretinde geleceğin işadamı, siyasileri, bürokratları olacak olan öğrencilerin bu yolda emin adımlarla ilerlemelerine katkıda bulunmak adına kırtasiye malzemeleri hediye etti. Çocukları yeni yılda hediyeleri ile sevindiren Balkanay, bir zamanlar kendisinin de okuduğu bu okulda daha nice mimar, mühendis ve başarılı siyasilerin çıkacağına inandığını söyledi. Miniklerle tek tek ilgilenen Balkanay, çocuklarla birlikte balon şişirdi ve onlarla sohbet etti. 
Hediyelerin ardından köy kahvesini ziyaret eden Balkanay, babasının arkadaşları ile sohbet ettiği masaya oturarak CHP iktidarını ve yerel seçimler üzerine sohbet etti.