Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, vatandaşların daha refah bir Denizli’de yaşamayı hak ettiğini söyledi. 
Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenledi. Geçtiğimiz hafta Denizli’ye gelen MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin gittiği her yerde büyük bir ilgiyle karşılandığını kaydeden İpek, bunun önemli bir işaret olduğunu söyledi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Denizli’den memnun ayrıldığını belirten İpek, "Denizli merkez ve ilçelerde toplanan vatandaşlarımız liderimize ve bize büyük ilgi gösterdi. Miting yapmadık ama mitingdeki kadar insanlar bir araya geldi. Ben her vatandaşımıza tek tek teşekkür ederim’" dedi.
Başkan adayı olarak Denizli’nin her köşesini gezdiğini belirten Ali İpek, "Denizli’de ve ilçelerde yapılan bir şey yok. Denizli’de ve ilçelerde yapılacak o kadar çok şey var ki. Bizler bu yerlere gittikçe eksikleri görüyoruz. Vatandaşımız ürettiği buğdayı sütü satamıyor. Elinde kalan mallardan dolayı ekonomik sıkıntılar var. İlçelerde kültürel anlamda da yapacak çok şey var. Her ilçenin kendine özgü bir geçmişi ve kültürü var. Biz bunları ön plana çıkaracağız" şeklinde konuştu.
Denizlispor başkanlığı da yaptığını hatırlatan İpek, "Biz yıllarca Denizlispor’a hizmet ettik. Zor şartlarda takımımızı ayakta tuttuk. Gelir gider dengesini kurmaya çalıştık. Bazı yerlerde arkamdan konuşup kulübü benim borçlandırdığım söyleniyormuş. Elinde belge olan varsa konuşuruz. Ama iftiraya tahammülüm yok. Denizlispor bizim canımız ciğerimiz. Başkan olursam Denizlispor’a çok daha büyük destekler vereceğim" ifadelerini kullandı.